Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Showcase / Re: Marco’s zoektocht door Audioland
« Last post by Marco66 on Today at 22:14:18 »
Is wel een leuke tegenstelling; jouw vintage Pioneer tov mijn ultra nieuwe Pioneer. Allebei uit de topklasse van het merk, best wel eens benieuwd naar de verschillen (als deze er al zijn)

Ik vind de performance vd urushi set erg goed en verschil zal in detail zijn, ik ben erg onder de indruk van deze oude set ieg.
2
Algemeen / Re: warm zomerweer
« Last post by BJF on Today at 21:37:12 »
Dat is wel heel rigoureus!  :ohmy:
Je weet dat er een eind aan de zomer komt en een kachel dan best handig is?
3
Ben meer van Pind Floyd werk en David Gilmour. Maar concert van Waters was mega goed vooral Dogs en Pigs oei oei september naar Nick Mason in Carre! Hoop ooit David Gilmour live nog eens mee te maken, Arnhem toen gemist helaas.....

Het is idd een compacte set, mijn muziek ruimte is zon 3,5 breed en 5 meter diep dus kwa bass is het hier gouw teveel met deze set is het perfect. Voor de echt diepe tonen zou er een REL bij kunnen maar op dit moment nog  geen behoefte aan! Vind  eenfout erg leuk tegenwoordig! Klipsch horns vind ik gewoon heel fijn luisteren en in combinatie met Marantz totaal niet scherp!
4
Prive Home Theaters / Re: Dali Rubicon 5.1.4 atmos woonkamer
« Last post by zwabber on Today at 20:58:40 »
Heel Heel fraai !!
Het moet een hele klus zijn geweest om je speakerkabels door de buizen te trekken met al die bochten  :clapping:
5
Versterking (tk) / MOVED: Gezocht: Rotel RB03
« Last post by Jinsu on Today at 20:52:16 »
6
Het meeste luister ik naar Radio Paradise , op de voet gevolgd door Pinguin Radio.  Beide zijn zenders die draaien op bijdragen van luisteraars (voor beide doe ik dan ook elke maand netjes een donatie), zonder reclame dus, en nog belangrijker zonder slap geOH  :pompom:

Het leuke aan RP is dat ze er lol in hebben om juist onbekende pareltjes van bekende artiesten te draaien, mooie album tracks en niet de platgetreden singles. En ze zetten de nummers op ambachtelijke wijze achterelkaar, dat er altijd wel een link is tussen de opvolgende tracks.  In hun app kan je diverse kwaliteiten tot aan FLAC toe luisteren, met tevens de optie om een aantal uur op te slaan om later offline te kunnen luisteren.  https://www.radioparadise.com

Pinguin is gewoon verplichte kost voor als je bij wil blijven in t alternatieve hokje (hoofd stream), de betere klassiekers (de classic stream) of voor de dagelijkse dosis metal op de aardschok stream  :headbanging:  https://pinguinradio.com/

Luister ik ook vaak.... :headbanging:
7
Overig stereo / Re: Wat is jouw laatste stereo - aanwinst
« Last post by Richi on Today at 20:40:08 »
Afgelopen dinsdag een Naïm Uniti Atom aangeschaft. Bevalt erg goed: super fijne bediening, heerlijke sound, prachtige om te zien en lekker klein alles-in-een apparaat.
8
Afgehandelde transacties / Re: TK: AudioQuest Water XLR 50cm
« Last post by Richi on Today at 20:36:25 »
Verkocht
9
Showcase / Re: Marco’s zoektocht door Audioland
« Last post by Siddartha on Today at 20:34:43 »
Is wel een leuke tegenstelling; jouw vintage Pioneer tov mijn ultra nieuwe Pioneer. Allebei uit de topklasse van het merk, best wel eens benieuwd naar de verschillen (als deze er al zijn)
10
Gaaf dat je weer terug bent naar een eenvoudige stereoset.

Deezer is leuk om nieuwe muziek te leren kennen.

Ik ben ook naar Roger Waters geweest in de Ziggo Dome, gaaf concert en super strak laag idd.

Heb je de nieuwe cd van Roger Waters al beluisterd ?

Na een paar keer luisteren best goed.

Ik heb sinds enkele maanden ook een eenvoudig stereosetje boven , met Bluesound Node streamer en toch ook een cd-speler.

De akoestiek is daar beduidend beter dan ik de woonkamer.

Heb in het verleden een hele RP Klipsch set gehad, en vooral de monitor luidsprekers klonken
behoorlijk volwassen voor het formaat.
Pages: [1] 2 3 ... 10