Yippie

Author Topic: Harmony remote met hub werkt niet meer  (Read 706 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline west-13

Harmony remote met hub werkt niet meer
« on: January 10, 2020, 11:40:13 »
Goedendag ,
ik heb Onlangs harmony remote met hub opnieuw aangesloten .
helaas doet die hem nu niet meer connecten met wifi / telefoon . iemand suggesties . heb hem al gereset / opnieuw geprobeerd te koppelen .
70 inch samsung / jamo studio 8 / dolby atmos
my topic
https://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=173916.0

Offline MaxxMark

  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+2)
  • Posts: 4521
  • Total likes: 31
  • Gender: Male
  • Kick-ass Webdeveloper met passie voor HT
    • www.markprins.com
Re: Harmony remote met hub werkt niet meer
« Reply #1 on: January 11, 2020, 09:09:18 »
Bel met de Logitech support afdeling. Is gewoon in het nederlands en ze zijn vrij goed! Hebben kennis van zaken en je komt uiteindelijk tot een oplossing.

Ik had laatst bij mijn ouders een probleem toen ik probeerde een nieuwe activity toe te voegen op het moment dat de internetverbinding er uit aan het klappen was. Een rare situatie met als gevolg dat de hub besloot om een lege configuratie in te laden en de AB's leeg te gooien. Ook ik had toen eea geprobeerd, en kwam er daarna achter dat de hub in "remote set up mode" was gekomen. Omdat ik niet wilde dat ik mijn profielen kwijt zou raken gebeld met Logitech. Ze gaven aan dat het goed was om even te bellen. En ze zagen dat het profiel nog netjes gekoppeld was aan het account, maar er inderdaad iets niet lekker was gegaan met de hub.

Het advies was om de hub aan te melden op het netwerk en de set-up af te ronden. Vervolgens kon ik (nadat ik koos voor een 'nieuwe' installatie, dat deel was tegenintu´tief omdat ik eigenlijk de configuratie wilde kopiŰren, maar in dat menu ging het om kopieren vanaf een ander device, niet hetzelfde account) het bestaande profiel weer kiezen.

Kortom, was goed geholpen en heb uiteindelijk met minimale verliezen (alleen het volume werkte na afloop niet meer via de versterker ;)) alles terug gekregen.

Enige waar je rekening mee moet houden is dat ze denk ik een script afwerken. Dus de kans dat je langs heel basale vragen komt is zeer aanwezig.
Arcam AVR850  + Yamaha RX-V3800 - Martin Logan Fresco 7.1.4 - Velodyne DD15 - HDI Dune 3.0 Prime / Dune 4K Pro - JVC X5000 - Screen Excellence 21:9 (320cm breed) - Mijn tweede HT - Mijn eerste HT - @mark_prins - www.markprins.com

Offline west-13

Re: Harmony remote met hub werkt niet meer
« Reply #2 on: January 15, 2020, 09:19:34 »
geen probleem , top dankjwel voor je duidelijke antwoord , gaan vanavond eens even bellen met ze . en anders volgende week overdag . ivm werk :)
70 inch samsung / jamo studio 8 / dolby atmos
my topic
https://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=173916.0