Het Roksan topic

Gestart door Jumping Jack, maart 26, 2012, 21:16:00

« vorige - volgende »

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

CinéHome

Roksan was een kleinere speler met heel mooie producten... nu ze een tijdje terug zijn overgenomen door Monitor Audio, denk ik dat ze aan slagkracht zullen winnen.
Heel veel positieve reviews in UK alvast.
CinéHome Whatsapp +32(0)495475580 - [email protected]
Specialist in "high mid end" hifi aan "real world" prijzen :-) & Home to A*Brand NewBox speakers & subs
Officieel dealer van oa. Arcam, Bryston,  Denon, Marantz, M&K Sound, Dali, Monitor Audio, Audiovector, Elipson, Q-Acoustics, Atoll Electronique, Pro-Ject, MoFi, EAT Audio, Earthquake subs & more, Atlas Cable, Supra, QED en WireWorld.
PrePro: Acurus, Trinnov en Storm Audio.

Htdre

Hoe luisteren jullie spotify en/of Tidal op jullie Roksan?  Met een Roksan K3 dac, en wat gebruiken jullie dan als streamer? bedankt!

Nexterday

Ik heb geen Roksan versterker, maar Roksan luidsprekers en heb daar een M32 van NAD mee gecombineerd. In het geval van een K3 DAC kan ik me voorstellen dat je met bv een Bluesound Node een prima combinatie maakt. Qua bediening vind ik het echt top en met een Roksan DAC is het klankmatig ook meer dan ok denk ik.
Music is the answer.

TheMaestro

Na een jaar of 5 dit topic weer effe 'reanimeren '. Heb onlangs een set Roksan Caspian M-Series1 voor- en eindversterker op de kop weten te tikken. Ik wil hier effe kwijt dat dit me zeer goed bevalt. Er gaat een rust van de weergave uit die zelfs mijn Mystère ai11 buizenversterker benadert, erg mooi.
Ik overweeg een Roksan DX2 phonopré 2e hands te scoren, zijn daar misschien wat ervaringen van te delen?
"The message is in the music"
Mystère  Ai21, MF M6Si,  Sony X559ES, Sony PS-6750, Fluance RT85, Bluenote Piccolo, JLTi phono stage, Tannoy XT8F, PSB Synchrony One,  Bluesound Vault2.

Xander32

Ook die Mystère ai11 is een prachtversterker 👌🏻

Citaat van: TheMaestro op maart 29, 2023, 11:59:34Na een jaar of 5 dit topic weer effe 'reanimeren '. Heb onlangs een set Roksan Caspian M-Series1 voor- en eindversterker op de kop weten te tikken. Ik wil hier effe kwijt dat dit me zeer goed bevalt. Er gaat een rust van de weergave uit die zelfs mijn Mystère ai11 buizenversterker benadert, erg mooi.
Ik overweeg een Roksan DX2 phonopré 2e hands te scoren, zijn daar misschien wat ervaringen van te delen?
Tannoy Kensington SE  ||  Accuphase E-480 & DAC-50  ||  Auralic Aries G2.1  ||  Sonnet Morpheus  ||  Audiolab 6000 CDT