2

Author Topic: Vraag over de DVDO Iscan HD  (Read 11629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Franky P.

  • full member
  • ****
  • Trade Count: (+7)
  • Posts: 459
  • Total likes: 6
  • Gender: Male
  • Nix is wat t lijkt!
Vraag over de DVDO Iscan HD
« on: December 24, 2008, 13:17:06 »
Beste forumleden,

Ik heb een vraagje over deze scaler waar ik met de handleiding niet uit kom.
Het gaat om het volgende: Ik weet dat als je de DVI input gebruikt met HDCP signalen of in HD resoluties, de scaler deze alleen doorstuurt naar de DVI-out zonder scaling.
mijn vraag is de volgende: kan de Iscan HD wel van dit soort formaten de output-timings veranderen?
M.a.w. stel ik stop er via DVI een 720p signaal van een BR speler in, en wil de DVI-out via een HDfury naar mijn BarcoData 808s sturen, kan ik dan (ondanks dattie geen scaling doet) wel de output timings veranderen?

alvast bedankt!
m vr gr Frank

Offline jowi

  • HT forum donateur
  • The ultimate HT Forum elite group
  • *******
  • Trade Count: (+4)
  • Posts: 11214
  • Total likes: 3
  • I'll be back :)
Re: Vraag over de DVDO Iscan HD
« Reply #1 on: December 24, 2008, 13:24:38 »
Je moet hem in 'advanced mode' zetten en dan kun je inderdaad de timings (frontporch backporch syncwidth etc) instellen.

http://www.anchorbaytech.com/docs/pdf/DVDO_HD_Product_Guide_Eng_v1-5.pdf

pagina 17 :)

Offline Franky P.

  • full member
  • ****
  • Trade Count: (+7)
  • Posts: 459
  • Total likes: 6
  • Gender: Male
  • Nix is wat t lijkt!
Re: Vraag over de DVDO Iscan HD
« Reply #2 on: December 24, 2008, 22:15:33 »
tnx voor de snelle reply :)
khad die bladzijde al gelezen maar kwist t niet zeker. Omdat de manual ook zegt dat t apparaat een DVI signaal "unprocessed" doorzet naar de DVI-out bij bv 720p resolutie, en er staat niet precies wat ze bedoelen met "unprocessed". of dat alleen betekent "niet gescaled" of ook zonder de output timing correctie
Dit zou dus betekenen dat je op die manier het "left shift" probleem van de HDfury kan oplossen zonder dat je het DVI signaal verder bewerkt? (eigenlijk de reden van mijn vraag) of is dat alleen mogelijk met de HD+?

m vr gr FRank


Offline jowi

  • HT forum donateur
  • The ultimate HT Forum elite group
  • *******
  • Trade Count: (+4)
  • Posts: 11214
  • Total likes: 3
  • I'll be back :)
Re: Vraag over de DVDO Iscan HD
« Reply #3 on: December 25, 2008, 00:45:52 »
Zo te lezen zou het dus moeten kunnen. Unprocessed zal slaan op de resolutie en/of codering, niet op de porch/sync timing kan ik me voorstellen.

Offline Gerbrand

  • HT forum donateur
  • senior member
  • *******
  • Trade Count: (+1)
  • Posts: 1051
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Tweaaaaak
Re: Vraag over de DVDO Iscan HD
« Reply #4 on: January 12, 2009, 20:20:10 »
Hoi,

Ik heb de HD+ en hier betekent unprocessed ook echt "unprocessed": de timings worden dus ook niet aangepast. Ik gebruik dit icm mijn HTPC als ik een niet standaard resolutie wil (1080i72 oid).

Gerbrand
Dedidcated HT, soundproofed. B&W CDM 9NT (4x) Center: B&W HTM1. BK Monolith
Processor: Yamaha RX-V781. Eindversterker: XPA-3 + XPA -2 + Crown XLI800
Projector: JVC RS49 (X500). Bron: HTPC, Shield, Oppo BDP83