Yippie

Author Topic: geen beeld met CII  (Read 60579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pim

  • HT forum donateur
  • full member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 351
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Wat er niet is kan nog komen
geen beeld met CII
« on: December 3, 2007, 16:48:52 »
Eindelijk een 2e hands Crystalio 3800 kunnen bemachtigen maar nu begint het natuurlijk pas. Aangezien ik er weinig van begrijp zal ik maar bij het begin beginnen. Ik heb een dvd-speler en satelietontvanger via component naar mijn versterker en daarna via component naar de crystalio. Tevens heb ik een hd-speler via hdmi naar de crystalio. De crystalio via RGBHV naar de Barco. DVD en sateliet heb ik beeld (alhoewel daar nog veel aan gedaan moet worden) maar van de hd speler en de interne mediaspeler heb ik geen beeld. Inputselect spreekt voor zich, output staat op analog. Wat is er fout?

Pim
denon AVC A1 SRA / denon A1 / Barco G808S / Infinity IRS Omega / Infinity Renaissance 90 / Floating Cameleon Voice / SVS PB12 Ultra2 / Pronto pro NG / Topfield 5000 / Crystalio II / Moome /  v/d Hull

Offline spotmatic

  • Liquid Coupled
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+1)
  • Posts: 7278
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • You are entering a world of pain
    • Spoelen van buizen
Re: geen beeld met CII
« Reply #1 on: December 3, 2007, 16:51:42 »
Wat voor HD speler is het? Loop je niet toevallig tegen het probleem aan dat de Crystalio met HCDP beveiligde content niet over de analoge aansluitingen mag uitsturen?
BarcoReality 909 (Cine 9 on steroids), Wii, Playstation 3, XBOX 360 Premium+HD-DVD, HDfury, Moomebox, MCE, GTdesign 16:9 scherm, Samsung PS42E7H plasma
CRT: 1041QM, 1030QM, 1031QM (3x), 1001QM (2x), 1252QM (2x), D50QM, ECP2100, BV701MM, BD701s, BD708s, BD801s (2x) , BG1208s/2, BG1209s/E, BR909

Offline Pim

  • HT forum donateur
  • full member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 351
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Wat er niet is kan nog komen
Re: geen beeld met CII
« Reply #2 on: December 3, 2007, 17:01:29 »
De Toshiba hd-xe1, er is mij verteld dat juist de Crystalio dat wel kan.
denon AVC A1 SRA / denon A1 / Barco G808S / Infinity IRS Omega / Infinity Renaissance 90 / Floating Cameleon Voice / SVS PB12 Ultra2 / Pronto pro NG / Topfield 5000 / Crystalio II / Moome /  v/d Hull

Offline spotmatic

  • Liquid Coupled
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+1)
  • Posts: 7278
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • You are entering a world of pain
    • Spoelen van buizen
Re: geen beeld met CII
« Reply #3 on: December 3, 2007, 17:22:52 »
Ik denk het persoonlijk niet... Daarvoor hebben we de HDfury. Ik sluit niet uit dat de CII het wel kan maar dat zou me dan verbazen (scalers mogen gewoon niet de HDCP beveiliging strippen).
BarcoReality 909 (Cine 9 on steroids), Wii, Playstation 3, XBOX 360 Premium+HD-DVD, HDfury, Moomebox, MCE, GTdesign 16:9 scherm, Samsung PS42E7H plasma
CRT: 1041QM, 1030QM, 1031QM (3x), 1001QM (2x), 1252QM (2x), D50QM, ECP2100, BV701MM, BD701s, BD708s, BD801s (2x) , BG1208s/2, BG1209s/E, BR909

Offline Pim

  • HT forum donateur
  • full member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 351
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Wat er niet is kan nog komen
Re: geen beeld met CII
« Reply #4 on: December 3, 2007, 17:28:33 »
Moet ik dan alsnog met een moomebox werken?
denon AVC A1 SRA / denon A1 / Barco G808S / Infinity IRS Omega / Infinity Renaissance 90 / Floating Cameleon Voice / SVS PB12 Ultra2 / Pronto pro NG / Topfield 5000 / Crystalio II / Moome /  v/d Hull

Offline spotmatic

  • Liquid Coupled
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+1)
  • Posts: 7278
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • You are entering a world of pain
    • Spoelen van buizen
Re: geen beeld met CII
« Reply #5 on: December 3, 2007, 18:24:23 »
Moet ik dan alsnog met een moomebox werken?

Inderdaad; of natuurlijk de HDfury. Maar als ik jou was zou ik eerst de Moome of de HDfury van een ander lenen om het uit te proberen!
BarcoReality 909 (Cine 9 on steroids), Wii, Playstation 3, XBOX 360 Premium+HD-DVD, HDfury, Moomebox, MCE, GTdesign 16:9 scherm, Samsung PS42E7H plasma
CRT: 1041QM, 1030QM, 1031QM (3x), 1001QM (2x), 1252QM (2x), D50QM, ECP2100, BV701MM, BD701s, BD708s, BD801s (2x) , BG1208s/2, BG1209s/E, BR909

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Moderator
  • Forever Addicted
  • *****
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 67661
  • Total likes: 2023
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: geen beeld met CII
« Reply #6 on: December 3, 2007, 18:26:20 »
Interne mediaspeler zou het gewoon moeten doen.
HDCP bronnen worden ALLEEN via HDMI uitgestuurd, zoals het ook hoort.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Pim

  • HT forum donateur
  • full member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 351
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Wat er niet is kan nog komen
Re: geen beeld met CII
« Reply #7 on: December 3, 2007, 22:59:12 »
Interne mediaspeler zou het gewoon moeten doen.
HDCP bronnen worden ALLEEN via HDMI uitgestuurd, zoals het ook hoort.

Hoe heb jij de CII aangesloten Frank? En speel jij HD alleen dan via de mediaspeler?
denon AVC A1 SRA / denon A1 / Barco G808S / Infinity IRS Omega / Infinity Renaissance 90 / Floating Cameleon Voice / SVS PB12 Ultra2 / Pronto pro NG / Topfield 5000 / Crystalio II / Moome /  v/d Hull

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Moderator
  • Forever Addicted
  • *****
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 67661
  • Total likes: 2023
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: geen beeld met CII
« Reply #8 on: December 4, 2007, 08:29:54 »
Ik gebruik een HDFURY voor het HDCP probleem.
Ik speel het meerendeel van mijn HD materiaal via de mediaplayer van de CII.
Alles wat de mediaspeler niet ondersteund speel ik af via de Tvix4100.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Pim

  • HT forum donateur
  • full member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 351
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Wat er niet is kan nog komen
Re: geen beeld met CII
« Reply #9 on: December 4, 2007, 11:46:44 »
Ik heb nog een moomebox liggen dus die kan ik daarvoor gebruiken maar wat is het beste, de moomebox tussen de toshiba en barco en de CII op poort 3 of alles op de CII en dan de moomebox tussen de CII en de Barco op poort 5?
denon AVC A1 SRA / denon A1 / Barco G808S / Infinity IRS Omega / Infinity Renaissance 90 / Floating Cameleon Voice / SVS PB12 Ultra2 / Pronto pro NG / Topfield 5000 / Crystalio II / Moome /  v/d Hull

Offline spotmatic

  • Liquid Coupled
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+1)
  • Posts: 7278
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • You are entering a world of pain
    • Spoelen van buizen
Re: geen beeld met CII
« Reply #10 on: December 4, 2007, 11:48:17 »
Het beeld zal beter zijn als je digitaal naar je projector gaat en de Moome met slechts een korte kabel op Port 5 aansluit.
BarcoReality 909 (Cine 9 on steroids), Wii, Playstation 3, XBOX 360 Premium+HD-DVD, HDfury, Moomebox, MCE, GTdesign 16:9 scherm, Samsung PS42E7H plasma
CRT: 1041QM, 1030QM, 1031QM (3x), 1001QM (2x), 1252QM (2x), D50QM, ECP2100, BV701MM, BD701s, BD708s, BD801s (2x) , BG1208s/2, BG1209s/E, BR909

Offline Pim

  • HT forum donateur
  • full member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 351
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Wat er niet is kan nog komen
Re: geen beeld met CII
« Reply #11 on: December 4, 2007, 12:36:48 »
dus als ik het goed begrijp, alle bronnen op de Crystalio aansluiten, via hdmi met een lange kabel naar de moome en dan met een korte rgbhv naar de Barco.
denon AVC A1 SRA / denon A1 / Barco G808S / Infinity IRS Omega / Infinity Renaissance 90 / Floating Cameleon Voice / SVS PB12 Ultra2 / Pronto pro NG / Topfield 5000 / Crystalio II / Moome /  v/d Hull

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Moderator
  • Forever Addicted
  • *****
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 67661
  • Total likes: 2023
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: geen beeld met CII
« Reply #12 on: December 4, 2007, 12:50:56 »
correct.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Pim

  • HT forum donateur
  • full member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 351
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Wat er niet is kan nog komen
Re: geen beeld met CII
« Reply #13 on: December 4, 2007, 15:51:00 »
Ok dat is duidelijk, dan moet ik nog wat kabels hebben. Maar zoals je opmerkte zou ik met de interne mediaspeler wel beeld moeten hebben, wat kan ik daar fout mee doen?
denon AVC A1 SRA / denon A1 / Barco G808S / Infinity IRS Omega / Infinity Renaissance 90 / Floating Cameleon Voice / SVS PB12 Ultra2 / Pronto pro NG / Topfield 5000 / Crystalio II / Moome /  v/d Hull

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Moderator
  • Forever Addicted
  • *****
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 67661
  • Total likes: 2023
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: geen beeld met CII
« Reply #14 on: December 4, 2007, 19:42:49 »
Dat is me inderdaad een absoluut raadsel.
Zie je wel het menu ?
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Pim

  • HT forum donateur
  • full member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 351
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Wat er niet is kan nog komen
Re: geen beeld met CII
« Reply #15 on: December 4, 2007, 22:07:29 »
Ja, het menu krijg ik gewoon in beeld maar als ik bij input de mediaspeler selecteer dan blijft het zwart.
denon AVC A1 SRA / denon A1 / Barco G808S / Infinity IRS Omega / Infinity Renaissance 90 / Floating Cameleon Voice / SVS PB12 Ultra2 / Pronto pro NG / Topfield 5000 / Crystalio II / Moome /  v/d Hull

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Moderator
  • Forever Addicted
  • *****
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 67661
  • Total likes: 2023
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: geen beeld met CII
« Reply #16 on: December 4, 2007, 23:28:14 »
Ok, trek even de stroom van de CII af en wacht 10 minuten en power hem weer op zonder netwerk kabel in de CII.
Het kan zijn dat de oude gebruiker een vast netwerk IP nummer heeft gegeven wat dwars ligt.
Eventueel even een totale reset toepassen.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Pim

  • HT forum donateur
  • full member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 351
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Wat er niet is kan nog komen
Re: geen beeld met CII
« Reply #17 on: December 4, 2007, 23:35:32 »
Ga ik gelijk proberen
denon AVC A1 SRA / denon A1 / Barco G808S / Infinity IRS Omega / Infinity Renaissance 90 / Floating Cameleon Voice / SVS PB12 Ultra2 / Pronto pro NG / Topfield 5000 / Crystalio II / Moome /  v/d Hull

Offline Pim

  • HT forum donateur
  • full member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 351
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Wat er niet is kan nog komen
Re: geen beeld met CII
« Reply #18 on: December 5, 2007, 00:20:33 »
Aha, dit werkt, ik heb beeld via de mediaspeler.
denon AVC A1 SRA / denon A1 / Barco G808S / Infinity IRS Omega / Infinity Renaissance 90 / Floating Cameleon Voice / SVS PB12 Ultra2 / Pronto pro NG / Topfield 5000 / Crystalio II / Moome /  v/d Hull