2

Author Topic: Goliath 1 HDTV Vraag  (Read 17306 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline searcher

  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 3268
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Search en gij zult vinden
Goliath 1 HDTV Vraag
« on: March 4, 2006, 09:16:56 »
UPC komt met een decoder met een HDMI aansluiting voor HDTV.

De BenQ kan op DVI niet goed omgaan met 720p50Hz en 1080i/50Hz.

Kan de Goliath hierin nog een positieve rol spelen ?
Immers de Goliath 1 heeft een DVI aansluiting of is dit alleen voor een monitor ?


                                                                           Gr Searcher

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64231
  • Total likes: 981
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Goliath 1 HDTV Vraag
« Reply #1 on: March 4, 2006, 09:28:36 »
Geen HDCP ondersteuning dus jammer genoeg een nee :(
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline searcher

  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 3268
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Search en gij zult vinden
Re: Goliath 1 HDTV Vraag
« Reply #2 on: March 4, 2006, 10:34:40 »
Geen HDCP ondersteuning dus jammer genoeg een nee :(

Dat is jammer,..

Welke problemen zou ik kunnen verwachten m.b.t het beeld ?
Geen vloeiende pans ?

                                                                    Gr Searcher

Online hifiman

  • HT forum donateur
  • Forever Addicted
  • *******
  • Trade Count: (+23)
  • Posts: 21667
  • Total likes: 66
  • Gender: Male
  • (voorheen bekend onder de naam "audioloog")
Re: Goliath 1 HDTV Vraag
« Reply #3 on: March 4, 2006, 15:43:38 »
Geen HDCP ondersteuning dus jammer genoeg een nee :(
Huh? Wat raar, dan heeft straks bijna niemand beeld dus, behalve als je een wat ouder toestel hebt...
Doet de goliath wel al HDCP dan?
« Last Edit: March 4, 2006, 15:44:18 by tingtong5 »

Online hifiman

  • HT forum donateur
  • Forever Addicted
  • *******
  • Trade Count: (+23)
  • Posts: 21667
  • Total likes: 66
  • Gender: Male
  • (voorheen bekend onder de naam "audioloog")
Re: Goliath 1 HDTV Vraag
« Reply #4 on: March 4, 2006, 15:44:38 »
Dat is jammer,..

Welke problemen zou ik kunnen verwachten m.b.t het beeld ?
Geen vloeiende pans ?

                                                                    Gr Searcher
Nee, geen beeld  ;D

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64231
  • Total likes: 981
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Goliath 1 HDTV Vraag
« Reply #5 on: March 4, 2006, 17:47:56 »
Geen beeld.
HDCP is nodig om beeld door te geven.
Het was vanaf het begin al duidelijk dat het niet zou gaan werken aangezien ze geen HDCP bronnen in een PC willen hebben :D
Toen de H3DI op de markt was was HDCP trouwens sowieso nog geen issue.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline searcher

  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 3268
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Search en gij zult vinden
Re: Goliath 1 HDTV Vraag
« Reply #6 on: March 4, 2006, 20:18:39 »
Nee, geen beeld  ;D

Ik bedoel als ik rechtstreeks dus zonder de Goliath projecteer: ;)

HDMI decoder box ..................DVI BenQ 8700
Concreet de problemen op 50 HZ DVI BenQ schijnen de pans te zijn. ???

Ik lees bovendien dat de decoder box wel over component uitgang beschikt hetgeen een uitkomst
is waarbij het bovenstaande probleem er niet meer is. :D

http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=41198.msg593749#msg593749

                                                                         mvg Searcher
« Last Edit: March 4, 2006, 20:30:45 by searcher »



Online hifiman

  • HT forum donateur
  • Forever Addicted
  • *******
  • Trade Count: (+23)
  • Posts: 21667
  • Total likes: 66
  • Gender: Male
  • (voorheen bekend onder de naam "audioloog")
Re: Goliath 1 HDTV Vraag
« Reply #7 on: March 5, 2006, 09:10:23 »
Ik lees bovendien dat de decoder box wel over component uitgang beschikt hetgeen een uitkomst
is waarbij het bovenstaande probleem er niet meer is. :D
Eind goed al goed, dan toch?  :D

Offline searcher

  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 3268
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Search en gij zult vinden
Re: Goliath 1 HDTV Vraag
« Reply #8 on: March 5, 2006, 14:04:15 »
Eind goed al goed, dan toch?  :D

Niet echt omdat films waarschijnlijk niet mogelijk zijn over component.

Zie ook http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=41198.25

                                                                                  mvg Searcher