Author Topic: Pioneer 1:1 settings voor VGA  (Read 9762 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Moderator
  • Forever Addicted
  • *****
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 62935
  • Total likes: 658
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Pioneer 1:1 settings voor VGA
« on: February 1, 2006, 09:36:23 »
Speciaal voor de mensen met de 435

De DVI input gebruikt standaard 480p/720p/1080i timings en geen 1:1 pixel mapping.

De VGA input gebruikt wel 1:1 pixel mapping

Gebruik daarvoor op de PEP :de standaard 1024x768 60Hz output.

En gebruik op de plasma:
- Position: H+17, V+3
- Clock: +4

MvrGr.
Frank
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Maks

  • HT forum donateur
  • member
  • *******
  • Trade Count: (+3)
  • Posts: 100
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • I love the HTforum
Re: Pioneer 1:1 settings voor VGA
« Reply #1 on: April 28, 2007, 17:38:03 »
Hoi frank,

Ik heb deze plasma en ben van plan om de PEP te kopen. Daarnaast heb ik ook een sharp XVz-9000. Hoe kan ik de PEP het beste aansluiten op deze 2 displays om het maximale uit de PEP te halen.

Morgelijkheid 1
- vga uit PEP naar vga pio 435
- mijn xvz-9000 heeft geen hdmi in, moet ik deze dan ook via de vga uit van de PEP aansturen? Zo ja hoe doe ik dat en met welke goeie kabel?

Mogelijkheid 2
- vga uit PEP naar vga in van xvz9000
- hdmi uit PEP naar hdmi in van pio 435

Mogelijkheid 2 zou het mooiste zijn, alleen dan gaat dat pixelmapping niet op en volgens jouw topic is dit veel beter, wat is en wat doet pixel mapping nu eigenlijk precies???


Ik hoor het graag van je wat ik het beste kan doen.........

Alvast bedankt voor je reactie!
Gr.
Maks
JVC-D-ILA X7900, Prismasonic HD5000R, IVisions Tab tensioned 21:9 screen (120x280), Teufel Theater10 THX Ulra 9.2, Samsung Q82Q6FN, Oppo BDP-203, HTPC,Marantz AV7703, Rotel RMB1095, Rotel RB991, Rotel RB 981, VU+Solo4K, Synology DS1813 en veel te veel dure kabels!

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Moderator
  • Forever Addicted
  • *****
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 62935
  • Total likes: 658
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Pioneer 1:1 settings voor VGA
« Reply #2 on: April 28, 2007, 19:57:45 »
Je kan profielen aanmaken en dan gewoon switchen.
Zou de projector op HDMI aansturen.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Maks

  • HT forum donateur
  • member
  • *******
  • Trade Count: (+3)
  • Posts: 100
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • I love the HTforum
Re: Pioneer 1:1 settings voor VGA
« Reply #3 on: April 28, 2007, 20:12:08 »
Hoi frank, bedankt voor je reactie, dus als ik het goed begrijp is de beste verbinding met mijn plasma via VGA out van de PEP. Geeft 1:1 pixelmapping dus het beste resultaat op mijn plasma?????

Maar hoe moet ik mijn projector aansturen, aangezien deze geen hdmi in heeft?

ik hoor het graag!
gr
maks

JVC-D-ILA X7900, Prismasonic HD5000R, IVisions Tab tensioned 21:9 screen (120x280), Teufel Theater10 THX Ulra 9.2, Samsung Q82Q6FN, Oppo BDP-203, HTPC,Marantz AV7703, Rotel RMB1095, Rotel RB991, Rotel RB 981, VU+Solo4K, Synology DS1813 en veel te veel dure kabels!

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Moderator
  • Forever Addicted
  • *****
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 62935
  • Total likes: 658
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Pioneer 1:1 settings voor VGA
« Reply #4 on: April 28, 2007, 20:17:13 »
Mijn excusses dacht dat hij DVI had.
In dit geval word het dus wat moeilijker de Pioneer heeft voor 1:1 VGA nodig.
Dus je zou dan kunnen overwegen te switchen met een kabel achter de PEP.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Maks

  • HT forum donateur
  • member
  • *******
  • Trade Count: (+3)
  • Posts: 100
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • I love the HTforum
Re: Pioneer 1:1 settings voor VGA
« Reply #5 on: April 28, 2007, 20:20:37 »
Hoi frank, werkt zoiets met een vga splitter, of heb ik dan kwalitietsverlies naar beide displays, of moet ik steeds fysiek van kabel wisselen???

ik hoor het graag.
gr
maks
JVC-D-ILA X7900, Prismasonic HD5000R, IVisions Tab tensioned 21:9 screen (120x280), Teufel Theater10 THX Ulra 9.2, Samsung Q82Q6FN, Oppo BDP-203, HTPC,Marantz AV7703, Rotel RMB1095, Rotel RB991, Rotel RB 981, VU+Solo4K, Synology DS1813 en veel te veel dure kabels!

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Moderator
  • Forever Addicted
  • *****
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 62935
  • Total likes: 658
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Pioneer 1:1 settings voor VGA
« Reply #6 on: April 28, 2007, 20:23:45 »
Nee, een splitter is altijd behoorlijk onderhevig aan verlies.
Extron levert wel zeer goede splitters, we verkopen ze al jaren ze zijn niet goedkoop maar zijn wel enorm goed.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline jantje112

  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+5)
  • Posts: 5498
  • Total likes: 25
  • I love the HTforum
Re: Pioneer 1:1 settings voor VGA
« Reply #7 on: April 28, 2007, 22:22:51 »
Je kan ook 1 van de 2 met een moomeboxje gebruiken? Dat is misschien wel goedkoper als een splitter