Yippie

Author Topic: error?  (Read 35522 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mart

  • member
  • ***
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 171
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • There's no such thing as too much ammo...
error?
« on: September 18, 2005, 11:41:25 »
hoi Allemaal.
Telkens als ik de htpc aanzet,krijg ik het volgende bericht:
holo3d
   failed to setup holograph videorendering
   please make sure directx and holograph drivers are installed
   correctly
                                (error 0x80004005)
in de hoop dat iemand me kan helpen.
Weesgegroet Mart.

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 66590
  • Total likes: 1742
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: error?
« Reply #1 on: September 18, 2005, 14:50:24 »
Check even of de kaart nog goed in het slot zit.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Rob_Dingen

Re: error?
« Reply #2 on: September 19, 2005, 09:06:40 »
Hoi

Die zit goed want hij heeft gewoon beeld.

Rob

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 66590
  • Total likes: 1742
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: error?
« Reply #3 on: September 19, 2005, 10:44:11 »
Met die foutmelding ???

Wierd normaliter krijg je die melding als hij de overlay of VMR niet kan aanmaken wat meestal resulteert in zwart beeld of zelfs het niet willen booten van de user interface.

Wat je KUNT proberen.

1.
De kaart verwijderen en de drivers verwijderen.
2.
PC opnieuw booten zonder kaart.
3.
Afsluiten.
4.
Kaart terug plaatsen en alles weer opnieuw installeren (eventueel in een ander slot).
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline mart

  • member
  • ***
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 171
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • There's no such thing as too much ammo...
Re: error?
« Reply #4 on: September 19, 2005, 17:25:14 »
beeld is inderdaad aanwezig,nadat de foutmelding weggeklikt wordt.
tja, als leek heb nou een ' big probleempje'!!
in ieder geval welbedankt voor de tips.
ik probeer iemand van mijn kennissen te charteren.
Mart.

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 66590
  • Total likes: 1742
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: error?
« Reply #5 on: September 19, 2005, 17:46:40 »
Je kunt ook even bij ons langs komen dan kijken wij ernaar.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Rob_Dingen

Re: error?
« Reply #6 on: September 19, 2005, 18:45:52 »
Hij woont in limburg.
Je mag ook weer bij me langs komen Mart.

Rob

Offline mart

  • member
  • ***
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 171
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • There's no such thing as too much ammo...
Re: error?
« Reply #7 on: September 19, 2005, 21:17:55 »
even langskomen.!?
prachtig bedoeld,maar ik blijf een beetje zuiderlijker.
Rob. IIL BE BACK. (ongewapend)
Allemaal de mazzel en de greets.
Mart 

Offline Rob_Dingen

Re: error?
« Reply #8 on: September 20, 2005, 09:05:01 »
Hoi Mart

Als je iemand er bij haalt en de drivers opnieuw laat instaleren verwacht ik dat het weer goed komt.
Deinstaleer eerst de oude en dan de nieuwe er weer op.

Rob

Offline Robbo

  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 5941
  • Total likes: 12
  • Gender: Male
  • Are friends electric?
Re: error?
« Reply #9 on: September 20, 2005, 10:30:18 »
Voor Holo1 kun je het beste de Beta2 drivers gebruiken.  Ook altijd de laatste DirectX installeren !



Offline mart

  • member
  • ***
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 171
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • There's no such thing as too much ammo...
Re: error?
« Reply #10 on: September 20, 2005, 16:10:55 »
een vriend van mij zou dit moeten kunnen,
die heeft tenslotte mijn eerste pc helemaal geinstalleerd..
jullie horen nog van me.

groet Mart.

Offline mart

  • member
  • ***
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 171
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • There's no such thing as too much ammo...
Re: error?
« Reply #11 on: September 22, 2005, 22:46:15 »
hoi.

Jammergenoeg durft hij het niet aan,te "tricky' .
er zit niets anders op,richting Brabant!.
 
groet Mart.

Offline JG_Smit

Re: error?
« Reply #12 on: December 12, 2005, 19:43:30 »
Hoi,die zelfde fout gebeurd bij mij ook.Is er al een oplossing?

GrJan..

Offline mart

  • member
  • ***
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 171
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • There's no such thing as too much ammo...
Re: error?
« Reply #13 on: December 13, 2005, 17:09:44 »
hoi.
de holo werkt weer ,dus zonder foutmelding.
ik weet helaas niet exact wat Rob allemaal heeft gedaan.
(waarvoor mijn dank nog.)
wellicht kan hij ons het e.e.a toelichten.

groet Mart.

Offline Rob_Dingen

Re: error?
« Reply #14 on: December 14, 2005, 13:11:05 »
Hoi

Gewoon terug naar een vorig herstel punt toen het nog werkte.

Rob