Yippie

Author Topic: probleem holo3d in combinatie met nvidia pcie 6800gt/6600gt?  (Read 18574 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lex

  • member
  • ***
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 101
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Alles komt goed...
Hoi,
ik haalde weer m'n oude holo/xcard combo uit de kast om eens een vergelijk te maken met de nieuwste theatertek. Krijg ik 'm niet meer aan de gang....
moederboard is de msi platinum amd64 nforce4.
Er is beeld, maar het lijkt wel of er twee beelden over elkaar afgespeeld worden. lijnen worden om en om dubbel opgebouwd.
Jammer, ik wilde wel eens zien hoe de holo het doet met de geforce6 serie.
Iemand al eens iets geprobeerd met deze combinatie?
Heb overigens al een clean install xp, 2000 nvidia driverversies, pci poorten gewisseld ect....

groet,
lex


 

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64183
  • Total likes: 969
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: probleem holo3d in combinatie met nvidia pcie 6800gt/6600gt?
« Reply #1 on: March 28, 2005, 10:07:50 »
Hi,
Met de H3DI waren er problemen met AMD's heb je wel de nieuwste software versie ?
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline lex

  • member
  • ***
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 101
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Alles komt goed...
Re: probleem holo3d in combinatie met nvidia pcie 6800gt/6600gt?
« Reply #2 on: March 28, 2005, 10:32:19 »
ja,
heb ze eigenlijk allemaal geprobeerd (de beta's). tot versie f :)
ik zag overigens op de immersive side eenzelfde soort mail, met dezelfde symptomen. geen replies.
maarja, daar leeft niemand meer het laatste jaar...
het zou jammer zijn als ik 'm niet aan de gang krijg, want de nvidia geeft een enorm "clean" beeld.
en het is leuk om 'm te vergelijken met de nieuwste nvidia decoders in theatertek.
overigens een heeel strak plaatje in de vmr9 renderless mode en alles hardware gedaan door de kaart.

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64183
  • Total likes: 969
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: probleem holo3d in combinatie met nvidia pcie 6800gt/6600gt?
« Reply #3 on: March 28, 2005, 10:33:23 »
Ik gok op de AMD, heb je een mogelijkheid het in een Intel systeem te proberen ?
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline lex

  • member
  • ***
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 101
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Alles komt goed...
Re: probleem holo3d in combinatie met nvidia pcie 6800gt/6600gt?
« Reply #4 on: March 28, 2005, 10:37:06 »
bedoel je dan specifiek de amd64 want ik heb eigenlijk altijd amd gehad. en op de gewone athlon heeft 'ie het altijd goed gedaan.
Maar er zijn hier overigens zoveel variabelen in het spel..
amd64, pcie, nforce4, geforce6...

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64183
  • Total likes: 969
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: probleem holo3d in combinatie met nvidia pcie 6800gt/6600gt?
« Reply #5 on: March 28, 2005, 10:50:12 »
AMD64
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline lex

  • member
  • ***
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 101
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Alles komt goed...
Re: probleem holo3d in combinatie met nvidia pcie 6800gt/6600gt?
« Reply #6 on: March 28, 2005, 10:58:17 »
pech dan maar...
ik weet dat in het verleden het vooral de de via was op het moederboard die dwars zat.
heb hier 3 pc's en een laptop draaien maar geen intel hier in huis.
stam nog uit de tijd van de david tegen goliath sympathie!(amd/intel) ;D

Offline lex

  • member
  • ***
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 101
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Alles komt goed...
Re: probleem holo3d in combinatie met nvidia pcie 6800gt/6600gt?
« Reply #7 on: March 29, 2005, 08:04:09 »
ik zal eens aan Rob vragen of ik m'n htpc bij hem aan kan sluiten.
Dan kunnen we zijn denon/holo3d2 combo vergelijken met de nieuwe nvidia geforce6 purevideo/theatertek combo.

groet,
lex

Offline Spacebass

  • The ultimate HT Forum elite group
  • ********
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 12800
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
Re: probleem holo3d in combinatie met nvidia pcie 6800gt/6600gt?
« Reply #8 on: March 29, 2005, 20:06:53 »
Hoe zit het met een AMD64 maar dan met HD3DII en HD-AUX?

Offline Robbo

  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 5933
  • Total likes: 11
  • Gender: Male
  • Are friends electric?
Re: probleem holo3d in combinatie met nvidia pcie 6800gt/6600gt?
« Reply #9 on: July 11, 2005, 10:52:56 »
Hebben al meer mensen geprobeerd een Holo1 te combineren met een 6600GT ??

Ik wil de overstap maken naar een nieuwe moederboard met PCI-E 6600GT,  zou toch zonde zijn om pas na aanschaf erachter te komen dat het niet werkt.