Yippie

Author Topic: HOLO3D2 doesn't work anymore  (Read 49962 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SulTan

HOLO3D2 doesn't work anymore
« on: December 26, 2004, 21:18:09 »
Frank en andere,

Ik weet niet hoe het is gebeurd, maar mijn holokaart doet het niet meer. Ik had al problemen, maar nu ben ik helemaal ver van huis!

We hebben hier thuis kortsluiting gehad vannacht. Vanochtend heb ik mijn PC aangezet waarin de holo zit en de pc deed het gewoon. Later toen ik net even film wilde kijken via de s-video gaf de holo software aan dat de kaart niet geindentificeerd kon worden. toen ik de kaart eruit haalde voor een inspectie zag ik dat bij de stroomaansluiting een soort chip eruit is geknald.

Weet iemand hoe ik dit met Immersive moet regelen of Frank, kan jij hierin wat betekenen?

Mvg,
Khalid

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64182
  • Total likes: 969
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #1 on: December 27, 2004, 10:10:01 »
Ik kan hem terug sturen naar Immersive maar aangezien die geen voorraad hebben wordt het een hele lange en waarschijnlijk eindeloze kwestie.
Wat ik wel kan doen is je SCALER defect verklaren voor de verzekering en je voor het verzekerings bedrag wat anders leveren, neem daarvoor even contact met me op.

MvrGr.
Frank
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline SulTan

Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #2 on: January 4, 2005, 00:32:45 »
Hoi,

In de hoop dat een van jullie nog wat kunnen bolwerken, hier de pics van wat mij de enige beschadiging lijkt, heb dan ook de hele kaart grondig met de blote oog geinspecteerd. Hopelijk komen jullie met een oplossing.

Mvg,
Khalid
« Last Edit: January 4, 2005, 00:41:50 by SulTan »

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64182
  • Total likes: 969
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #3 on: January 4, 2005, 09:01:35 »
Hi,
Het ENIGE wat ik kan doen is de unit opsturen naar Immersive.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Movievault

  • extreem speaker builder of the
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 4793
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Hobby even op rust, drukdruk met huis en werk
    • The Movievault
Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #4 on: January 4, 2005, 09:19:02 »
Ik kan het niet goed zien maar ik denk dat het een weerstand is.
Je zou die kunnen gaan vervangen en kijken of hij het dan doet.
Vraag is alleen hoe is die zo kunnen defect gaan.
Met wat heb je kortsluiting gemaakt?
<a href=\"http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=31909.0\" target=\"_blank\"<span style=\"color: blue;\">JMlab GRAND UTOPIA in progress[/url]  <a href=\"http://movievault.zapto.org\">The Movievault[/url]

Offline SulTan

Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #5 on: January 5, 2005, 21:44:18 »
Dag FrankG,

Mijn broertje heeft zitten spelen in MIJN pc. Hij kon het niet laten om in de kast wat te rommelen. Wat hij precies heeft gedaan is mij niet duidelijk geworden. Op een gegeven moment rook hij een brandlucht en toen was het gedaan. Heb geprobeerd via een kenner een andere weerstand erop te laten zetten, maar werkt helaas niet. Kan jij mij precies vertellen welke weerstand daar nou precies gebruikt wordt?

Khalid

Offline Movievault

  • extreem speaker builder of the
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 4793
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Hobby even op rust, drukdruk met huis en werk
    • The Movievault
Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #6 on: January 5, 2005, 21:51:59 »
ik kan een mailtje sturen naar immersive met de foto en de vra aan hun stellen, geen probleem omdat te doen
<a href=\"http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=31909.0\" target=\"_blank\"<span style=\"color: blue;\">JMlab GRAND UTOPIA in progress[/url]  <a href=\"http://movievault.zapto.org\">The Movievault[/url]

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64182
  • Total likes: 969
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #7 on: January 5, 2005, 23:25:20 »
Dat kan ik ook wel voor je doen, er zijn speciale docs voor.
Als dat het enige is heb je mischien mazzel.
Stuur me de foto's even in een wat hogere resolutie door aub.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline SulTan

Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #8 on: January 7, 2005, 11:28:04 »
Dag heren.

Ik heb in de tussen tijd deze vraag ook voorgelegd aan Immersive man  Tom strade en hij gaf aan of ik wel serieus gedacht had dat elk fabrikant dat soort informatie zou doorgeven aan een klant. ::) Begreep er ook niets van, ik bedoel het was maar een vraag om erachter te komen welke weerstand het is. Maar goed, hij heeft ook aangeboden om de kaart te onderzoeken, maar gaf al aan dat ik dan net zo goed een nieuwe kaart, gebruikt dan, kan kopen, vanwege de hoge reparatiekosten.

Khalid

Offline Movievault

  • extreem speaker builder of the
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 4793
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Hobby even op rust, drukdruk met huis en werk
    • The Movievault
Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #9 on: January 7, 2005, 12:32:01 »
Jeeezzz wat een reactie  :(
<a href=\"http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=31909.0\" target=\"_blank\"<span style=\"color: blue;\">JMlab GRAND UTOPIA in progress[/url]  <a href=\"http://movievault.zapto.org\">The Movievault[/url]

Offline Rob_Dingen

Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #10 on: January 7, 2005, 16:51:22 »
Hoi Sultan

Die weerstand is geen probleem en kan ik zo bij mij na meten.
Maar dat wil niet zeggen dat het daarme opgelost is die knalt er niet zomaar uit.
Dus er zal wel ergens anders kortsluiting zitten waardoor hij stuk is gegaan.
Je word op deze manier wel iets wijzer van de service van immersive.
Als je wilt stuur hem maar naar me op als ik wat tijd heb kijk ik er na.

Rob

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64182
  • Total likes: 969
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #11 on: January 7, 2005, 17:29:42 »
Mooi aanbod Rob,
Als je wat vind geef het dan aub ook door aan mij.
Ik heb nu bij Immersive een kaart liggen met volgens mij hetzelfde ding defect.
Dit ligt er nu al 2 maanden (zucht) en het is niet bekend wanneer hij terug komt.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline SulTan

Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #12 on: January 7, 2005, 18:42:13 »
FrankG,  ik schrok ook van deze reactie, heb hem ook teruggemaild dat ik irritatie zag in de manier waarop zijn mail opgesteld was. Als antwoord bood hij toen zijn excuses aan met als rede dat hij de mail intikte via zijn mobiel en omdat hij druk bezig was op de CES, daardoor ergde hij zich.


Rob, ik schrok ook wel van de manier waarop Immersive reageerde. Ik bedoel, ik kan best begrijpen, dat een reparatie kosten met zich meebrengt, ik heb immers niet geeist dat de kaart op hun kosten gemaakt moet worden. Verder bedankt voor jouw aanbod, op dit moment is er iemand mee bezig om er een nieuwe weerstand op te solderen. Of het lukt is inderdaad de vraag, gezien de contactpunten waarop gesoldeerd moet worden nagenoeg ook weggebrand zijn. Als het die persoon ook niet lukt, dan zal ik jou wel pm-en

FrankD, jij ook bedankt voor de genomen moeite.

-Khalid

Online J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64182
  • Total likes: 969
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #13 on: January 7, 2005, 20:55:27 »
Immersive is de laatste 2 maanden van ZEER service gericht echt omgedraaid naar bijna gesloten.
Vandaar ook die grote aktie met de Crystalio van een tijdje terug, meer kan IK niet doen.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline The Foundation

  • electronic technician
  • HT forum legend group
  • ******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 2478
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • mijn inkomen is zeker , ik werk voor de staat
    • The ski is the limit
Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #14 on: January 7, 2005, 21:10:38 »
het kan  ook een diode zijn , he

Offline SulTan

Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #15 on: January 8, 2005, 14:02:10 »
 ??? verklaar nader als je kan Anthrax, ben nl. ook weer niet zoo technisch ingesteld ;)


Khalid

Offline mrrepel

  • HT forum donateur
  • HT forum legend group
  • *******
  • Trade Count: (+2)
  • Posts: 1945
  • Total likes: 8
  • Gender: Male
  • There is someone in my head, but its not me
    • Cattery Schuijling
Re: HOLO3D2 doesn't work anymore
« Reply #16 on: July 4, 2005, 14:54:53 »
Lijkt meer op een diode , 1N4007 erin bakken en proberen. Diode zit erin om ompoling tegen te gaan ( normaal )