Yippie

Author Topic: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten  (Read 11334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline boukhyar

  • New member
  • *
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 33
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Place Personal Text Here
Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« on: August 6, 2004, 14:21:52 »
Hallo,


Ik heb een Ziwell HD410 kunnen kopen voor wienig (160euro) en die wil ik aansluiten op mijn HTPC met
daarin een HOLO3D II + HD-aux + RGBHV kaarten  en meer.

DVD- output (Component) gaat naar H3DII input(component).
TOPVIELD satelietonvanger - output (composiet) gaat naar H3DII input (BNC).
RGBHV output (5BNC) naar input (BNC) Barco 1209

Ik ben van plan een VGA <==kabel==> D9(Port 3 Barco)  KABEL te maken

Ik heb ook een XBOX die meedoet .

Een X-CARD en SKYSTAR 2 kaart zijn  ook van de partij.


WIE WEET HOE JE HET BESTE ALLES AANSLUIT OP ELKAAR,
OM HET BESTE UIT TE HALEN QUA BEELD EN GELUID ????

Welke moet ik weg doen Zinwell of Skaystar2 ?


Mvrgr.

Bog
BG1209

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64052
  • Total likes: 936
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #1 on: August 6, 2004, 17:16:11 »
Hi,
De zinwell kun je op de HD-aux aansluiten en dan een input en output bestand gebruiken voor 1080i 50.
Ik zal even kijken waar het forum die dingen van mij staan, ik heb ze al eens eerder gepost.
« Last Edit: August 6, 2004, 17:20:20 by J.A.F._Doorhof »
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline boukhyar

  • New member
  • *
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 33
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Place Personal Text Here
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #2 on: August 6, 2004, 17:31:05 »
Maar op HD-aux zit geen component input !!!
BG1209

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64052
  • Total likes: 936
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #3 on: August 6, 2004, 17:38:29 »
Jawel.
Je gebruikt een DVI naar VGA omzetter en zet daarop een RGBHV kabel waarvan je RGB gebruikt voor Yr, Y, Yb.

Op de HDaux geef je nu aan dat je component ingaat met 1080i50.

MvrGr.
Frank
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline boukhyar

  • New member
  • *
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 33
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Place Personal Text Here
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #4 on: August 6, 2004, 21:19:18 »
Hi Frank,

Ik heb nog een VGA /RGBHV-5x bnc als ik daarvan de BNC's vervang door RCA's
dan is het ook goed of niet ???

Met welke instellingen (software/hardware) moet ik nog meer rekening meer houden  ???

Mvrgr,

bog
BG1209

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64052
  • Total likes: 936
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #5 on: August 6, 2004, 21:47:28 »
Correct, dat kun je doen.
Zo heb ik het ook gedaan.
Je moet alleen wel je input definieren met 1080i 50hz en output 1920x1080P50.
Tevens even aangeven dat er component binnen komt.

MvrGr.
Frank
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline boukhyar

  • New member
  • *
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 33
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Place Personal Text Here
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #6 on: August 8, 2004, 13:52:46 »
Hoi, frank,

Ik heb beeld (euro1080) maar het is minder mooi dan DVD !!!!!
"Te weinig licht en scherpte"

Hoe krijg ik de output van de H3DII op 1920x1080 50hz  ???

Mvrgr,

Bog
BG1209

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64052
  • Total likes: 936
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #7 on: August 8, 2004, 22:38:03 »
hi,
De output kun je gewoon kiezen bij de resoluties.
Je zult wel een nieuw geheugen aan moeten maken voor je HDTV.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline boukhyar

  • New member
  • *
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 33
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Place Personal Text Here
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #8 on: August 9, 2004, 00:04:06 »
Hoe doe je dat dan ???
BG1209

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64052
  • Total likes: 936
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #9 on: August 9, 2004, 00:14:10 »
Je selecteert in de resoluties 1920x1080P50 en maakt dan op de Barco daarvoor een geheugen aan.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline boukhyar

  • New member
  • *
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 33
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Place Personal Text Here
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #10 on: August 9, 2004, 02:42:56 »
Hi,

maar dat is het nou juist ik zie geen 1920x1080p50 staan tussen de lijst van de resoluties (H3DII) !!!!
BG1209

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64052
  • Total likes: 936
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #11 on: August 9, 2004, 05:47:05 »
DIe horen er tussen te staan.
Ik zal vandaag nog een keer mijn bestanden opslaan en die posten.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64052
  • Total likes: 936
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #12 on: August 9, 2004, 05:58:48 »
Hi probeer deze eens in je directory te kopieren.

MvrGr.
Frank
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline boukhyar

  • New member
  • *
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 33
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Place Personal Text Here
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #13 on: August 12, 2004, 18:35:01 »
Hi frank,

Ik krijg het bestand (inoutput2.zip) niet gedownload !!!

Waar zou ik het beste mijn  VGA == port3  kabel op aansluiten  op ATI-readon of HD-aux  ???


Mvrgr,
Bog
BG1209

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 64052
  • Total likes: 936
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #14 on: August 12, 2004, 18:51:53 »
Op de ATI.
Downloaden gaat hier wel goed.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Doerak

  • HT forum donateur
  • senior member
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 634
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
Re: Zinwell_H3D_Hoe aan te sliuten
« Reply #15 on: August 13, 2004, 20:46:41 »
Downloaden gaat hier wel goed.

Yep, hier ook.