Ben zo DOM geweest!!

Started by stevefilmfreak54, August 27, 2023, 09:47:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

WhySoSerious?

Scherp! Ja, het is echt een plaag geworden nu - zo te zien hebben ze de telefoonverificatie weten te omzeilen...
https://www.marktplaats.nl/v/audio-tv-en-foto/versterkers-en-receivers/m2023196523-marantz-pm-11s3-versterker

jazzy

Niet vergeten om al die advertenties even te rapporteren.
Woonkamer: Yamaha RX-V4A - B&W DM630 - B&W HTM62 - Canare 4S11 - Quad L-series 12" sub - Sony KD-65XF9005
Kantoor: Edifier S2000 Pro

Tien

Ik jas de foto's altijd even door Google Lens (of deze: https://images.google.com/?gws_rd=ssl - wat vlgs mij hetzelde is).
Laatst ook contact met iemand die en bijzondere CD speler had voor te weinig (foto bleek van hele oude post in een forum ergens te zijn). Woonde natuurlijk aan de andere kant van Nederland maar wilde wel zo goed zijn het op te sturen. Toen ik zei dat ik daar toevallig een vakantiehuisje waar ik aws zat en zometeen anders wel even wilde langswippen, werd het heeeel stil...

On topic: ik was hier dus scherp op omdat iemand anders ooit zo was opgelicht en ook het lef had te delen via een forum. Dus chapeau dat je dit post, want mogelijk leert iemand hier van door jouw ervaring en de rest van deze post door te lezen.

August

#28
En zelfs met google image vind je het niet altijd. Wat je dan nog kunt doen als de verkoper je foto's doorstuurt is in de exif de locatie van de foto's checken. Als de foto's niet bewerkt zijn dan zie je soms ook dat dit totaal ergens anders is.

Ik had contact met iemand in het buitenland voor een dCS Vivaldi Upsampler, hij beweerde in Mallorca te zitten geloof ik terwijl de foto's in Polen waren gemaakt van dat apparaat. Niks te vinden over het bedrijf wat hij beweerde te zijn, dan blijf ik er verre van.

Als de verkoper je bv. een nieuwe foto kan sturen van het apparaat met bv. zijn bankgegevens erbij op de foto dan weet je dat het snor zit.

Andersom ontzettend goede ervaringen ook gehad met hele dure apparatuur in Frankrijk, Portugal en Polen bijvoorbeeld. Mijn (17k nieuw speakers) blind gekocht via een dealer uit Polen alleen van foto's en contact en netjes op pallet verpakt hier gekregen). Ook uit Amerika haal ik nog wel eens wat (US-audiomart of Ebay).

WhySoSerious?

#29

Jumping Jack

Quote from: WhySoSerious? on September 18, 2023, 12:16:34https://www.marktplaats.nl/v/audio-tv-en-foto/versterkers-en-receivers/m2023779878-vor-endstufe-kombi-denon-4800h-iotavx-avxp-7-230-u-pa3?correlationId=06d7c988-f420-487d-9da7-7a618d7b0e86

Het is echt nog maar net te herkennen, man man man. Ware het niet voor de titel dat deels in het Duits was.

"Nieuwprijs van alle apparaten op dit moment ongeveer € 4.518,00". Dat is behoorlijk precies om ongeveer te zijn  ;D .
Wilson Benesch / AVM / Dual / Sennheiser / Shure
Jumping Jack's set
Discogs

Ralf67

#31
Doe best veel 2dehands aankopen op marktplaats, en ga de spulletjes gewoon altijd zelf ophalen.

Blijf op de marktplaats app, en betaling via betaalverzoek ter plaatse.

Maar ja ophalen is natuurlijk not done , al die co2 uitstoot.

Wel balen voor je .

roeleken

#32
De enige troost is dat je niet de enige bent. Heb het zelf ook een keer aan  del hand gehad met een versterker op mp.  Op het moment dat je het doorhebt voel je je echt gebruikt. Heb nog aangifte online gedaan, maar een paar jaar later nog niets van gehoord. Wel een berichtje dat ze er niets aan kunnen doen.

Bij mij had ie ook mijn bankgegevens en adres, maar heb daar nooit meer iets van gemerkt.

En gewoon vertellen thuis hè  ;)
Accuphase E350, Kef R11, Luxman E-200 phono vv, Pioneer PLX-1000, Denon DL103R, Ifi Zen Stream, Arcam rDac, Atlas Hyper ls

WhySoSerious?