Wat is DE werkende manier om op mijn Acer 3D-Ready DLP P1200 Beamer 3D te zien.

Started by Starline1972, November 17, 2021, 10:18:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Starline1972

Goedemiddag,

(Dit heb ik eerder gepost, maar helaas nog niemand met een werkend antwoord).
ik heb van alles geprobeerd om met mijn Acer 3D ready DLP beamer (P1200) 3D te verkrijgen op mijn normale beamerscherm. maar dit lukt niet, ik kom er niet uit of deze beamer DLP-Link heeft (dacht ik wel) ik had even de Acer 3D Glasses te leen, maar kreeg dit niet werkend, nu kom ik op de forums veel tegen, zoals bv een Xpand DLP link bril of een 3D xl optoma converter maar kom ook een zd201 bril. kortom krijg het niet werkend. Of een of een optoma emitter + 3d bril?
Wel heb ik het idee dat ik het beste voor optoma kan kiezen omdat die RF gebruikt ipv IR. Het lijkt mij overigens dat mijn beamer welk DLP-Link beschikt.

Volgens de handlieding zou de Acer 3D Ready DLP beamer alleen via de VGA ingang dit kunnen. Daarnaast zou ik graag (weet niet welke manier) ik via de PC met een NVdia GeForce T1050i videokaart volgens PowerDVD bv met Kodi op Windows 10 content kunnen bekijken. Sorry voor het lange typen, maar hoop dat U een goed beeld heeft van mijn vraag Wat ik nu voor een 3D bril moet kopen, en heb ik nog andere hardware of software nodig?

Mvg Johan

Exirion

DLP-Link werkt gewoon via optische sync met het kleurenwiel. Elke goeie DLP Link bril zou moeten werken. Zelf gebruik ik Hi-Shock brilletjes met 2 Benq projectoren. Werkt feilloos.

Meer info voor specifiek jouw model: https://superuser.com/questions/239394/how-to-watch-3d-on-acer-3d-ready-projector
"Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal." - Albert Einstein

Starline1972

Beste Exirion,

Dank voor je reactie. Blijkbaar hebben weinig mensen dit, en ook de originele Acer 3D brillen zijn nergens meer te verkrijgen. Nu las ik dat jij 2 BenQ beamers hebt, maar in mijn geval 1. Nu kan ik het proberen met die Hi-Shock brilletjes die jij hebt. Waar kan ik die kopen? Jou linkje is zeker de moeite waard, en ga ik zeker eens goed doornemen. Zo als ik het lees, zou het alleen werken met 2 Acer P1200 3D Ready (DLP) beamers voor alle kleuren, maar met 1 beamer alleen mogelijk met rood/groen brilletje, of zie ik het verkeerd? Of ik een quad buffer videokaart heb weet ik niet. Ben in het bezit van de wat oudere Nvidia Geforce GTX  1050Ti . By the way gebruik ik power dvd versie die nog goed 3D ondersteund, en wil dus juist 3D films afspelen die in de regel de extensie .mp4 of .mkv hebben in het SBS (Side by Side formaat). Al veel uitgeprobeerd, maar geef niet gauw op. Alvast bedankt. En hopelijk kun je me nog iets verder helpen. Alvast bedankt.