Welke beste 3D bril nodig voor mijn Acer P1200 DLP 3D-Ready Beamer

Started by Starline1972, September 7, 2021, 14:43:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Starline1972

Goedemiddag,

ik heb van alles geprobeert om met mijn acer 3D ready DLP beamer (P1200) 3d te verkrijgen op mijn normale beamerscherm. maar dit lukt niet, ik kom er niet uit of deze beamer DLP-Link heeft (dacht ik wel) ik had even de Acer 3D Glasses te leen, maar kreeg dit niet werkend, nu kom ik op de forums veel tegen, zoals bv een Xpand DLP link bril of een 3D xl optoma converter maar kom ook een zd201 bril. kortom krijg het niet werkend. Of een of een optoma emitter + 3d bril?
Wel heb ik het idee dat ik het beste voor optoma kan kiezen omdat die RF gebruikt ipv IR. Het lijkt mij overigens dat mijn beamer welk DLP-Link beschikt.

Volgens de handleding zou de Acer 3D Ready DLP beamer alleen via de VGA ingang dit kunnen. Daarnaast zou ik graag (weet niet welke manier) ik via de PC met een NVdia T1050i videokaart volgens PowerDVD bv met Kodi op Windows 10 content kunne bekijken. Sorry voor het lange typen, maar hoop dat U een goed beeld heeft van mijn vraag Wat ik nu voor een 3D bril moet kopen, en heb ik nog andere hardware of software nodig?

Mvg Johan