Yippie

Author Topic: Harmony one touch setup probleem OPGELOST  (Read 1423 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RonG

  • al een tijdje
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+28)
  • Posts: 5956
  • Total likes: 152
  • Gender: Male
Harmony one touch setup probleem OPGELOST
« on: October 31, 2021, 10:11:24 »
Ik heb even hulp nodig.

Voor een vriend was ik een harmony touch aan het instellen maar om de e.o.a. reden geeft deze aan dat ik een hub moet instellen terwijl deze er niet is.
De touch heeft toch geen hub nodig toch?

Ik kan de setup wel afronden door de niet bestaande hub een naam geven maar dan werkt het niet gezien de remote dan aangeeft dat hij de hub niet kan vinden

Heeft deze touch toch een hub nodig? Kan het me niet voorstellen eigenlijk, maar wat gaat er fout?




« Last Edit: October 31, 2021, 12:13:24 by RonG »
Topic

Marantz SR7010 - JVC X5000 - Zidoo Z1000 - Dolby Atmos 7.2.4

Offline pillie123

Re: Harmony one touch setup probleem
« Reply #1 on: October 31, 2021, 10:21:53 »
Samsung EU75NU8000, Arcam AVR390, Kef R3 , SVS SB3000 ,  HTPC  Streacom F12, VU+ 4K Zero,, Pioneer LX5090.

Offline Dura

Re: Harmony one touch setup probleem
« Reply #2 on: October 31, 2021, 10:28:05 »
Inderdaad vreemd; ik had vroeger de Touch en die had beslist geen hub nodig. De Touch is een IR device, terwijl de hub wordt aangestuurd met RF of WiFi, zoals bijvoorbeeld de Companion resp. de app.
NAD C390DD met Bluos module  > Harbeth P3ESR, SVS 3000 micro, Nvidia Shield, Panasonic 42' plasma. Simpel, net zoals ikzelf.

Offline RonG

  • al een tijdje
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+28)
  • Posts: 5956
  • Total likes: 152
  • Gender: Male
Re: Harmony one touch setup probleem
« Reply #3 on: October 31, 2021, 10:29:01 »
Deze fout krijg ik dan

Wanneer de setup cancel zie ik wel de op de remote de instelling op het display maar wanneer ik deze kies geeft het display op de remote aan "kan hub niet bereiken"
« Last Edit: October 31, 2021, 10:34:00 by RonG »
Topic

Marantz SR7010 - JVC X5000 - Zidoo Z1000 - Dolby Atmos 7.2.4

Offline RonG

  • al een tijdje
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+28)
  • Posts: 5956
  • Total likes: 152
  • Gender: Male
Re: Harmony one touch setup probleem
« Reply #4 on: October 31, 2021, 10:35:26 »
Op de remote
Topic

Marantz SR7010 - JVC X5000 - Zidoo Z1000 - Dolby Atmos 7.2.4

Offline RonG

  • al een tijdje
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+28)
  • Posts: 5956
  • Total likes: 152
  • Gender: Male
Re: Harmony one touch setup probleem
« Reply #5 on: October 31, 2021, 10:38:55 »
Inderdaad vreemd; ik had vroeger de Touch en die had beslist geen hub nodig. De Touch is een IR device, terwijl de hub wordt aangestuurd met RF of WiFi, zoals bijvoorbeeld de Companion resp. de app.

Precies dit.

Ik heb zelf twee harmony's in gebruik, een ultimate one en een elite (met hub) maar deze kan ik gewoon instellen zonder problemen.
Topic

Marantz SR7010 - JVC X5000 - Zidoo Z1000 - Dolby Atmos 7.2.4

Offline RonG

  • al een tijdje
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+28)
  • Posts: 5956
  • Total likes: 152
  • Gender: Male
Re: Harmony one touch setup probleem
« Reply #6 on: October 31, 2021, 10:46:46 »
En het is toch echt wel de touch :)

Topic

Marantz SR7010 - JVC X5000 - Zidoo Z1000 - Dolby Atmos 7.2.4

Offline RonG

  • al een tijdje
  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+28)
  • Posts: 5956
  • Total likes: 152
  • Gender: Male
Re: Harmony one touch setup probleem OPGELOST
« Reply #7 on: October 31, 2021, 12:16:21 »
Het probleem is opgelost.

Ik heb de remote een reset gegeven via de remote zelf.

Gezien deze via marktplaats was gekocht zal de verkoper wellicht een hub hebben gehad en ging de remote er misschien nog van uit dat er een hub gebruikt werd, tenminste dt vermoed ik.
Ik weet niet hoe de verkoper de reset gedaan heeft maar ik vermoed dan niet via de remote zelf of misschien enkel de activiteiten verwijderd.
Topic

Marantz SR7010 - JVC X5000 - Zidoo Z1000 - Dolby Atmos 7.2.4

Offline Dura

Re: Harmony one touch setup probleem OPGELOST
« Reply #8 on: October 31, 2021, 13:26:32 »
Goed gevonden!
NAD C390DD met Bluos module  > Harbeth P3ESR, SVS 3000 micro, Nvidia Shield, Panasonic 42' plasma. Simpel, net zoals ikzelf.