Internet alles-in-1 pakket via glasvezel

Started by Rowdy, July 17, 2019, 21:38:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hanky Panky

Quote from: Rowdy on July 24, 2019, 14:54:47
Ik zit t/m 11 april 2020 bij Tele2 verbonden. Dan is het jaarcontract beëindigd.
Kan ik me nu al inschrijven bij Tweak?

Lijkt mij bij uitstek een vraag die je moet stellen op de informatie avond  :happy:
Maak van jouw verwachting niet mijn verplichting.

LG OLED77C25LB // Denon AVR-X3400H // Nvidia Shield TV pro // 5 x B&W M1 // SVS SB3000

donaldk

Dit is vraagbundeling dan moeten ze aanleg nog gaan plannen, kan dus nog wel eeeeeeeeeeven duren voordat je glas hebt.

hifivogel

Ja je bent zo een jaar verder, voordat de glasvezels in de grond zitten. Ik denk dat je ruim over die 11 april 2020 heen gaat voordat je de aansluiting in huis hebt. Maar in ieder geval veel plezier daarmee in de toekomst.
audiostreaming sonos

Fransosowitz

In het buitengebied waar ik woon is sinds ca 1,5 jaar ook glasvezel. Daar ben ik erg blij mee aangezien mijn maximale (praktijk) download snelheid vroeger slechts 3Mbit was.  :-X


Van de informatieavonden etc tot het "live" zijn van de glasvezel verbinding heeft wel ca 2 jaar geduurd. Hopelijk gaat het bij jou sneller.


Ik heb Fiber gekozen omdat deze van de 3 destijds beschikbare aanbieders (Cai-way, Solcon en Fiber) het voordeligste qua prijs was. Zeker i.c.m. een 2 jarig contract. In de eerste weken heb ik veel storingen gehad. De buren die een andere aanbieder gekozen hadden dat niet... Toen dus wel wat gebaald, maar gelukkig waren de vele storingen na wat weken opgelost en werkte het naar tevredenheid.
Sinds kort is Fiber (in mijn regio) overgenomen door Online.nl en hebben we te maken met tv storingen. Mn vastlopers live uitzendingen bekijken. Erg irritant. Gelukkig werkt internet wel goed. Hopelijk zijn die storingen op korte termijn verleden tijd...


Succes met je keuze!

Rowdy

Ik heb me ingeschreven voor glasvezel. Omdat ze op 1 november niet de gewenste 30% hadden, hebben ze de inschrijving verlengd tot 1 februari 2020. In de tweede of derde week van februari krijgen we te horen of het doorgaat.

Rowdy

Op dit moment is er nog geen antwoord of we wel of geen internet via glasvezel krijgen in Oss. Stel we krijgen geen glasvezel, welke providers zijn goed voor 3-in-1?
Op dit moment heb ik Tele2, maar soms heb ik even geen wifi op de smartphone, ook als ik dichtbij de modem/router zit. Ligt dit aan de modem/router of toch aan de smartphone?

Fransosowitz

In Oss kun je toch ook kabel alles in 1 van Ziggo krijgen? De meerwaarde van glasvezel zal voor vele inwoners niet groot zijn schat ik in.

Rowdy


Leeuwarden


Fransosowitz

In mijn vorige woning had ik Ziggo: bijna nooit problemen mee gehad. Als het had gekund, had ik ook weer Ziggo genomen in mijn huidige woning.


Familie van mij woont in Oss en heeft Ziggo alles in 1. Hebben ook bijna nooit issues voor zover ik weet.
Ongetwijfeld zijn er ook slechte verhalen. Maar die vind je denk ik bij alle providers.
Als het pakket goede voorwaarden heeft voor hetgeen je zoekt, en de prijs is ok: dan zou ik er voor gaan.

Rowdy

De uitslag is bekend, in Oss komt glasvezel. Omdat de gewenste 30% niet is gehaald, krijgt een ieder die zich heeft aangemeld voor glasvezel een aansluiting zonder extra kosten. De glasvezel wordt in de straten gelegd en wil je na de werkzaamheden glasvezel moet jezelf voor de aansluiting van straat naar huis betalen.
Wij hebben wel voor glasvezel gekozen.

Rowdy

De glasvezelkabel is vandaag op de gewenste plek in de woonkamer gemonteerd. Nu is het wachten op de monteur van de provider.

Rowdy

De monteur van de provider komt 7 juli a.s.

Hanky Panky

Maak van jouw verwachting niet mijn verplichting.

LG OLED77C25LB // Denon AVR-X3400H // Nvidia Shield TV pro // 5 x B&W M1 // SVS SB3000

minplus

Goeie keuze, die glasvezel.
De KPN kwam hier trouwens veel sneller om de zaak aan te sluiten, incl een nieuw modem.
If nothing goes right, go left
If nothing's left, go right