Coco

Started by Loric, December 10, 2017, 12:13:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Loric

Deze vloog onder mijn radar door, na goede berichten gisteravond gezien in 2D Imax.

Wel een bijzondere film eigenlijk. De typische familiefilm codes/clichés komen langs, maar daar voorbij is er zoveel te genieten dat ik wel ontroerd was aan het einde van de film. Visueel verbluffende combinatie van texturen die je aan kan raken en cartooneske stijl.


Jumping Jack

Ik heb hem gisteren ook gezien, samen met mijn zoontje, in 3D. Ik vond het prachtig!
Wilson Benesch / AVM / Dual / Sennheiser / Shure
Jumping Jack's set
Discogs

Raymond187

Ook in de bios gekeken met onze zoon van 5. Samen genoten van de film. Erg leuk verhaal, geluid en beeld is  :wub:

8/10  :thumbs-up:

Jep

Vorige week eindelijk gezien vanaf bluray. Ik vind dit weer één van de betere Pixar animaties! Ik ben altijd wel fan van Pixar geweest (heb zelfs onze kat Pixar genoemd  ;D ), hoewel de Cars serie en The Good Dinosaur me wel hebben teleurgesteld qua verhaal. Leuk ook om te zien hoe in de loop der tijd de kwaliteit van animatie verbetert en geluid is altijd prima bij Pixar.

Coco vond ik prachtig om te zien, wat een ongelooflijke mooie grafische kwaliteit en met enorm veel gevoel voor detail gemaakt. Het zijn echt kunstenaars bij Pixar. Geluid is ook prima (lekker Mexicaans sfeertje), maar het viel me wel op dat de volumeknop wel een stuk verder opengedraaid moest worden.

Verhaal is origineel en het einde best ontroerend. Toch jammer dat het verhaal halverwege de film wel erg voorspelbaar werd.

Wat mij betreft wordt dit één van de eerste titels die ik op originele UHD schijf zou willen aanschaffen, als ik de overstap naar UHD ga maken!

Jep.
Pioneer SC-LX901; Pioneer BDP-LX58; Panasonic DP-UB424; Synology DS411j & DS416j; HTPC; JVC DLA-N7; Lumene Movie Palace 240C; Zelfbouwluidsprekers: Vifa Pillar Grande (L, C, R), Vifa Pillar Monitor (surround, Atmos), dual Hypex DS 4.0 Sub 7 MKII via MiniDSP 2x4HD.