Yippie

Author Topic: Privacy verklaring  (Read 4835 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 63000
  • Total likes: 664
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Privacy verklaring
« on: May 22, 2018, 13:43:25 »
Gezien de nieuwe regels moeten we openheid geven over hoe we met jullie gegevens omgaan.
Dus "here we go"

1. IP nummers
Hier ontkomen we niet aan.
ALLEEN de mods zien jullie IP nummers, dit is een standaard feature van elke forum software, dit word oa gebruikt om spam tegen te gaan, en ook om te zorgen dat jullie een veilige omgeving hebben, tevens word op IP nummers gebanned. Deze worden echter NIET opgeslagen in een aparte database voor levering aan derden. Ze staan er.... en verder doen we er niets mee.

2. Jullie gegevens
Je schrijft je in en daarmee vermeld je je naam en Email adres en misschien geboortedatum.
Deze worden ALLEEN gebruikt voor je eigen profiel.
We leveren deze NOOIT en TE NIMMER door aan een derde partij.
Wil je dit veranderen is dat natuurlijk geen enkel probleem.

3. Jullie posts
Alles wat je post op het forum is public domain, dit betekend dat bij het verlaten van het forum deze posts ALTIJD blijven staan. Natuurlijk kunnen we je naam veranderen zodat de posts niet terug te voeren zijn aan jou als persoon. Onderteken daarom posts ook niet met bv "groetjes van......" Tenzij je natuurlijk geen bezwaar hebt tegen het blijven staan van die posts. Het is voor ons als forum beheer onmogelijk om dit allemaal handmatig weg te halen, en posts blijven staan omdat het anders het forum onleesbaar word.

4. Jullie emails en PMs
Wat denk je zelf?
NATUURLIJK zien we die niet, en we WILLEN ze ook niet eens zien, dit is een veilige community en wij hebben geen belangstelling in wat je post via PM of Email.

5. Het forum zelf
We zorgen altijd dat het forum op een Europese server staat welke door een professionele hostings maatschappij word beheerd.
Er zijn maar 2-3 mensen die toegang hebben tot de database en dit zijn de forum beheerders voor de technische kant, de normale moderators hebben ABSOLUUT geen toegang tot de database.



Uiteindelijk gaat het om 1 ding.

We willen een veilige en gezellige community voor jullie neerzetten waar je gegevens veilig zijn. We verkopen of geven adressen nooit aan derden voor welke reden dan ook, mits deze wettelijk worden afgedwongen voor bv een justitieel onderzoek.

We hopen dan ook dat ook na 25 Mei jullie gewoon een veilig en gezellig gevoel hebben bij ONS forum.
« Last Edit: May 22, 2018, 16:22:35 by J.A.F._Doorhof »
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 63000
  • Total likes: 664
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Privacy verklaring
« Reply #1 on: May 22, 2018, 16:21:07 »
Of wat zakelijker (kijk maar waar je je meer bij thuis voelt)
StudioFD / htforum.nl, gevestigd aan Constructieweg 8 8305 AA Emmeloord, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
htforum.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@htforum.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
htforum.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Je de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van het forum

Geautomatiseerde besluitvorming
htforum.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een vrijwilliger van htforum.nl) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
htforum.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
htforum.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Htforum.nl zal nimmer persoonsgegevens verkopen aan derde.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
htforum.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies en eventueel analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@htforum.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. htforum.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. htforum.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
htforum.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@htforum.nl.
« Last Edit: May 22, 2018, 18:30:29 by Coyseinri »
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.