Author Topic: BB&G Head-Fi Show op Zaterdag 28 april  (Read 5329 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bmateijsen

BB&G Head-Fi Show op Zaterdag 28 april
« on: April 18, 2018, 17:09:19 »

Eind vorig jaar besloten wij ons vol te richten op een groot assortiment aan head-fi. Tijdens een geslaagde eerste show presenteerden wij toen onze keuzes. Graag doen wij dit evenement nog eens dunnetjes over met vele noviteiten en wel op 28 april aanstaande van 11:00 - 17:00 uur.

De absolute wereldtop!
Wij demonstreren wederom het neusje van de zalm… Zo introduceren wij de Sonoma Model One in onze winkel. Zonder enige twijfel een van de beste hoofdtelefoons op de markt op dit moment! Vanwege de open natuur van deze hoofdtelefoon zullen wij deze in onze stilste ruimte demonstreren: onze volledig akoestisch geďsoleerde home cinema!

Primeurs
Andere showprimeurs zijn de nieuwe in-ears van 64 Audio – door vele professionals, artiesten en onszelf beoordeeld als de beste ter wereld – en de planars van MrSpeakers.

De Hifiman Sundara – getest door Alpha Audio – en de zeer betaalbare Audeze LCD2C beleven bij ons ook hun showdebuut. Natuurlijk laten wij de hoofdtelefoons van Final horen, inclusief het D8000 topmodel. Door Sander van der Heide (Wisseloord) uitmuntend beoordeeld in HVT!

Al deze hoofdtelefoons zullen worden aangestuurd door de meest prachtige hoofdtelefoonversterkers van onder andere Astell & Kern, Burson, Lindemann, Luxman, Meridian en Questyle. Verder kun je luisteren naar onder andere hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins, Master & Dynamic, Meze en Sennheiser. Kortom: dit wordt echt weer een feestje!

Show
Op zaterdag 28 april van 11:00 tot 17:00 uur ben je welkom om binnen te komen wandelen om jezelf onder te dompelen in de beste head-fi. We zullen zo goed mogelijk proberen iedereen tegemoet te komen in het beluisteren van de gewenste combinaties. Eigen muziek/DAP’s/hoofdtelefoons zijn welkom!

Adres:
Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum


Home Cinema, HiFi en streaming specialist
WebsiteFacebook | Twitter

Offline bmateijsen

Re: BB&G Head-Fi Show op Zaterdag 28 april
« Reply #1 on: April 26, 2018, 10:42:23 »


We hebben nog een primeur... Storm Audio presenteert bij ons SphereAudio!

Meer info: https://www.stormaudio.com/en/immersive-sound/sphereaudio/.

Wij draaien in onze kleine ruimte met de Storm Audio versterker, een 75" Sony UHD LCD TV en een mooie hoofdtelefoon setup, voor deze immersive ervaring!
Home Cinema, HiFi en streaming specialist
WebsiteFacebook | Twitter

Offline bmateijsen

Re: BB&G Head-Fi Show op Zaterdag 28 april
« Reply #2 on: April 26, 2018, 14:19:31 »
De 64Audio modellen zijn binnen voor de demo-dag van a.s. zaterdag!
We hebben beschikbaar om te luisteren:

U12t = 1899 euro
U18t = 2999 euro
Tia Fourte = 3599 euroHome Cinema, HiFi en streaming specialist
WebsiteFacebook | Twitter