Yippie

Author Topic: De grote Home@The Movies/Cinedream garage sale !!!!  (Read 185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline home@the movies

  • HT forum legend group
  • ******
  • Trade Count: (+7)
  • Posts: 2534
  • Gender: Male
    • home@the movies
De grote Home@The Movies/Cinedream garage sale !!!!
« on: January 8, 2018, 20:57:04 »
Jullie kennen het wel, na jarenlang verkoop verzamel je een hoop zaken waarvan je ondertussen bijna niet meer weet dat je ze nog had staan.

Daar moeten we dus dringend van af en dus organiseren we een grote garage sale  ;)

Een massa producten zullen we aanbieden op onze event lokactie in Wijnegem, en los van leuke koopjes is het uiteraard alweer een unieke gelegenheid om weer wat bekende en minder bekend gezichten tegen het Homer Cinema lijf te lopen en een bij een hapje en drankje bij te kletsen.

Nieuwe nog ingepakte spullen, open box items die op een beurs of elders even zijn gebruikt, ex demo materiaal uit onze verschillende demo ruimtes, toestellen van klanten die te koop staan enz enz.
Luidsperkers, Blu ray spelers, receivers, projectieschermen, projectoren, stereo audio spullen, Home Cinema zetels, anamorphe voorzetlenzen, hoofdtelefoons, CD spelers, Home Cinema gadgets, butt kicker, de lijst is eindeloos lang maar geweldig koopjes zitter er zeker tussen.
Alle zaken zullen ter plaatse opgesteld staan, de projectoren zijn werkend en allen voorzien van een nieuwe lamp en calibratie, deze zullen ook werkend te zien zijn in onze projectie ruimtes.
We zijn een lijst aan het opstellen met alle spullen maar voor de duidelijkheid, we gaan in eerste instantie niets hier op het forum aanbieden. De bedoeling is om de spullen te komen bekijken en op te halen in Antwerpen, omdat het over zoveel zaken gaat is het onmogelijk om hier op het forum te gaan onderhandelen dat gaat ;

1) onoverzichtelijk worden
2) te tijdrovend omdat ik dan continu het topic in de gaten moet houden

Plaats van het gebeuren;

Wijnegem Event center
Bijkhoevelaan
Wijnegem Antwerpen

De data zijn voorlopig;

26, 27 en 28 Januari, met de mogelijkheid dat de laatste dag eventueel weg gaat vallen afhankelijk van wat er nog aan te bieden valt.


« Last Edit: January 8, 2018, 20:58:28 by home@the movies »