Yippie

Author Topic: Aanschaffen IRule?  (Read 11639 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zymotic

  • Administrator
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+14)
  • Posts: 3549
  • Total likes: 371
  • Gender: Male
Aanschaffen IRule?
« on: May 16, 2012, 20:31:04 »
Toch ook wel redelijk serieus aan het kijken naar deze oplossing. Mijn vrouw wilt graag een 2e ipad erbij en ik was aan het kijken naar een Pronto pro/ Logitech Harmony 1100. Volgens mij kan ik dat mooi combineren.

Wat ik wil is een Marantz 6006, Dune HD-Smart, Oppo BD-83, Sony HW30 en eventueel een PS3 hiermee aansturen. Is dat makkelijk cq. goed te doen?

En als eventuele uitbreiding mijn normale tv en UPC mediabox in de woonkamer ook bedienen.

Wat zou ik dan allemaal nodig hebben.

(@Frank Doorhof, een offerte is ook zeer welkom!)

ps.
Deze post staat ook bij sponsors, daar mag hij wel weg. Denk dat het hier beter staat.

Offline CoSo

  • HT forum donateur
  • HT forum legend group
  • *******
  • Trade Count: (+43)
  • Posts: 2807
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • Never up, Never in.
    • Susano HT
Re: Aanschaffen IRule?
« Reply #1 on: May 16, 2012, 21:52:42 »
Bijna alles wat je met een Pronto incl. extender kan, kan je ook met iRule

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 69111
  • Total likes: 2382
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Aanschaffen IRule?
« Reply #2 on: May 16, 2012, 22:13:08 »
Voor offertes aub even mailen met itctd@itccomp.nl
Maar met een licentie en itach begint het eigenlijk al goed.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Zymotic

  • Administrator
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+14)
  • Posts: 3549
  • Total likes: 371
  • Gender: Male
Re: Aanschaffen IRule?
« Reply #3 on: May 16, 2012, 22:21:29 »
Mail is gestuurd ;)

Offline Zymotic

  • Administrator
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+14)
  • Posts: 3549
  • Total likes: 371
  • Gender: Male
Re: Aanschaffen IRule?
« Reply #4 on: May 17, 2012, 11:14:35 »
Voor offertes aub even mailen met itctd@itccomp.nl
Maar met een licentie en itach begint het eigenlijk al goed.

Ik heb verder toch ook wel hardware nodig van global cache?

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 69111
  • Total likes: 2382
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Aanschaffen IRule?
« Reply #5 on: May 17, 2012, 19:13:01 »
Voor ir etc wel. Voor http niet.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline jaco

  • HT forum donateur
  • The ultimate HT Forum elite group
  • *******
  • Trade Count: (+25)
  • Posts: 14730
  • Total likes: 148
  • Gender: Male
Re: Aanschaffen IRule?
« Reply #6 on: May 20, 2012, 11:51:05 »
Bijna alles wat je met een Pronto incl. extender kan, kan je ook met iRule
Dynamische interface die via 2 weg rs-232 geupdate wordt ?

Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 69111
  • Total likes: 2382
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Aanschaffen IRule?
« Reply #7 on: May 20, 2012, 12:15:57 »
Zou moeten kunnen met de pro versie.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

Offline Zymotic

  • Administrator
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+14)
  • Posts: 3549
  • Total likes: 371
  • Gender: Male
Re: Aanschaffen IRule?
« Reply #8 on: May 20, 2012, 13:16:34 »
Dynamische interface die via 2 weg rs-232 geupdate wordt ?

Wat houdt dit precies in?

Offline jaco

  • HT forum donateur
  • The ultimate HT Forum elite group
  • *******
  • Trade Count: (+25)
  • Posts: 14730
  • Total likes: 148
  • Gender: Male
Re: Aanschaffen IRule?
« Reply #9 on: May 26, 2012, 08:03:55 »
Dat jeook bij een draai aan de volumeknop van de amp netjes een geupdate stand in je GUI hebt.
Of licht aan doetbij binnenkomen ruimte, dat dan irule snapt dat er al eenlicht aan is etc.


Offline J.A.F._Doorhof

  • All your base are belong to us / JonDoe297
  • Owner
  • Forever Addicted
  • *
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 69111
  • Total likes: 2382
  • Gender: Male
  • Tja, je hebt van die dagen
    • J.A.F._Doorhof
Re: Aanschaffen IRule?
« Reply #10 on: May 26, 2012, 08:42:56 »
Het zal liggen aan de apparatuur die je gebruikt maar er is 2 weg RS232 verkeer mogelijk inderdaad.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.