Larzie zijn HT

Started by larzie, October 10, 2011, 21:22:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

larzie

Hallo allemaal,

Omdat velen mij verzochten een eigen topic te openen bij deze...

In den beginne was er helemaal niets. Ja een goedkoop Samsung setje die geen voldoening gaf. Deze heb ik maar aan mijn zusje gegeven die er wel blij mee was.

Philips 32" tv met Samsung surround setje:


Dankzij High-q, een maat en ex-collega van mij, ben ik op ontdekking gegaan in de wondere wereld van de high end audio/ht apparatuur. Allereerst bij High-q op bezoek geweest toen hij zijn D900's nog had. Dat klonk al erg prettig en nu hij de TD12's heeft staan zelfs nog beter. (Zie ook zijn topic: http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=113997.0)

Vervolgens ben ik wat forums gaan bezoeken zoals deze. Door mijn enthousiasme kreeg ik al snel een uitnodiging van een meneer uit Groningen om een bij hem de DMT15's van Tannoy te beluisteren. Deze had hij praktisch zelf inelkaar gezet net als de buizenversterker die hij gebruikte en de cd's speelde hij af met één van de allereerste philips cd spelers. De CD100. Dit klonk werkelijk waar subliem, alleen is zelfbouw nou niet iets waar je mee begint volgens mij in de audiowereld. Daarnaast wilde ik naast goede stereo ook mooie surround voor films aangezien ik eveneens met hulp van high-q mijn oude pc had omgebouwd naar een ht computer. Later weer zelf aangepast overigens omdat ik van alles wilde upgraden zoals o.a. moederbord en processor.

Omdat High-q zijn Marantz SR8002 erg goed klonk en alle formaten ondersteunde ging ik op zoek naar deze versterker en heb deze uiteindelijk in Rotterdam gevonden. Het was wel spannend, omdat ik deze liet opsturen door de verkoper. Al met al een zeer nette verkoper en kreeg de versterker in prachtige staat en goed verpakt thuis gestuurd.

Nu is een versterker erg leuk, maar ik wilde er natuurlijk ook speakers bij hebben, want ik wilde ook wel horen hoe dat allemaal bij mij zou klinken. Na diverse luistersessies te hebben gedaan o.a. in leeuwarden bij Sights&Sounds en Poort en in Groningen bij Soundgallery en te luisteren bij High-q toch wel tot de conclusie gekomen dat het Tannoys moesten gaan worden. Op aanraden van High-q gekozen voor de D700's, omdat deze met gemak mijn ruimte zouden vullen. Hij had zelf ooit de D900's maar deze klonken in ruimtes zoals die van mij eigenlijk een stuk minder aldus High-q. Dus het wachten was tot iemand de D700's te koop ging zetten op marktplaats.

Dit duurde maar en duurde maar. Toen heb ik besloten voor een goedkope tussenoplossing. Op een ander audioforum werden de Eltax Monitors voor kleine speakers erg goed gewaardeerd dus deze als tussenoplossing aangeschaft, zodat ik deze later evt. in eerste instantie als rear kon gaan gebruiken.

Eltax Monitor III SE:


Ik had echter deze nog maar net gekocht of opeens stonden er D700's te koop. Nog in de gewenste zwarte kleur ook en mooi dichtbij in Groningen. Na enige onderhandelingen mocht ik ze op komen halen. Meteen een setje goedkope kabels op marktplaats bij iemand anders gekocht en de boel aangesloten. De Eltax Monitor III had ik als speakerset B aangesloten om het verschil te horen. Deze Eltaxen vielen niks tegen, maar konden wat betreft de power uiteraard niet op tegen de D700's wat kunnen die dingen knallen zeg.Toen was er Maurits een vriend van High-q (ook aanwezig op dit forum. Zijn set staat wel in het topic van High-q op de eerste pagina) die eveneens dezelfde versterker en fronts had. Alleen Maurits heeft een complete surround bubble met alles erop en eraan. Met z'n drieën een avond gepland en genoten van Maurits zijn set. Dat klonk allemaal even een stuk beter een gecontroleerder dan bij mij. Ik heb nog een lange weg te gaan om het zo te laten klinken denk ik.

Na een tijdje genoten te hebben en weer wat geld te hebben gespaard heb ik inmiddels mijn v.Medevoortkabels, omdat deze nogal gekleurd (met veel drama) en warm klonken, via een aanbieding een set Nordost Flatline Gold mk2 gekocht. Dit klonk al een stukje neutraler en beter.

Vervolgens een advertentie geplaatst waarin ik vroeg naar een D750 center van Tannoy. Na 3 maanden compleet geen reacties te hebben gehad zag ik opeens op dit forum een Tannoy TD center te koop. Een reactie naar forumgenoot Joris gestuurd en na korte onderhandeling waren we eruit. Afgelopen vrijdag (7 oktober) in de auto een ritje Roosendaal heen 2 uur en 45 minuten en terug eveneens zo lang. Joris had een hele mooie ht kamer gemaakt, maar tot zijn spijt moest hij de apparatuur verkopen om een hele mooie reden. Joris en zijn vriendin verwachten een kindje en de ht kamer gaat een kinderkamer worden. Helaas voor het kind kan hij/zij nu niet genieten van het superbioscoopgevoel :) Gelukkig voor mij heb ik er nu een mooie center bij en een dwarslaesie vanwege het gewicht van de center :P
Afgelopen zondag de boel aangesloten en alles opnieuw ingesteld met de audyssey microfoon. Wat een verschil zeg was dat! Fantastisch ben nu alweer meer tevreden dan ervoor.

Maar goed de center kon helaas niet in mijn standaard tv meubel die ik al enigszins had gemodificeerd om de Marantz in te kunnen passen.Na wat mooie afbeeldingen van zelfbouwmeubelen op internet te hebben bekeken en inspiratie te hebben opgedaan toch maar besloten om zelf een meubel te fabriceren van deels MDF en de horizontale planken voor de apparatuur en center van teak. Het MDF afwerken met mooi hoogglans wit en het resultaat mag er naar mijn idee best wezen. Het inelkaar zetten van een zelf ontworpen meubel was makkelijker dan vooraf gedacht en ik kan het een ieder die twijfelt meteen aanraden. Je hebt meteen een meubel die precies aan jouw wensen voldoet. Nu kon ik ook mooi de enorme TD center netjes in het meubel plaatsen.

Na een tijdje van de Marantz te hebben genoten toch besloten dat ik iets anders moest. De Marantz gaf bij muziek en films met veel laag een enorme galm in de kamer dat het begon te bulderen. Dat was nou niet helemaal de bedoeling. Bij High-q klonk het veel gecontroleerder. Na wat metingen met forumgenoot Ralph en een hele tijd prakiseren wat ik hier aan moest doen was op dat moment een oplossing om akoestische maatregelen te nemen met basstraps. Nu zijn dat nogal kostbare dingen en ze maken de kamer er ook niet mooier op.

Toen deed een andere mogelijkheid zich voor namelijk de Anthem met z'n geroemde ARC (room correction) systeem. Tot mijn grote verbazing stond er opeens een Anthem MRX700 op marktplaats en na wat snelle acties deze aangeschaft van iemand die geen verstand had van audio en die een receiver persée moest hebben met THX. Lucky for me! :)

Door de gebrekkige handleiding was het nogal een uitzoekwerk hoe het ARC systeem werkte. Iets was achteraf heel simpel bleek, maar gewoon slecht (of eigenlijk gewoon niet) was uitgelegd in de handleiding.
Maar toen het uiteindelijk gelukt was en de Anthem was ingesteld was het werkelijk fantastisch. Naast dat de Anthem MRX700 fantastisch klonk waren in 1 klap al mijn akoestische problemen verdwenen als sneeuw voor de zon.De volgende update zou of een subwoofer worden of mijn Eltax rears vervangen voor Tannoy D300's. Het werd een update van mijn rears, omdat deze op marktplaats werden aangeboden en werkelijk in een fantastische staat verkeerden. Het geluid klonk na aansluiten een stuk homogener. Ondanks dat de Eltaxen zich als kleine alleskunners zich als goede tussenoplossing erg goed hebben gemanifesteerd. Deze gaan dan ook met de tijd boven fungeren als veredelde computerspeakers met een betaalbare receiver er tussen.

Eltax Monitor III SE rears vervangen voor Tannoy D300's:


Nu had ik eerst een zilveren combinatie met de Marantz en mijn OrigenAE X10 htpc behuizing (zie foto onder)En nu heb ik natuurlijk een zwarte Anthem MRX700. Dus via wederom markplaats voor een prikkie een OrigenAE S21T behuizing op de kop getikt en nu ziet het er in de huidige situatie zo uit:

De tweedehands OrigenAE S21T was wel een enorme puzzel. De persoon die mij deze had verkocht was 2 kabels vergeten mee te leveren (waarvan hij er 1 gevonden had en nagestuurd had) en ook had hij de kabels van de fans doorgeknipt. Maar na bestellen bij OrigenAE (goede email service overigens) van het ontbrekende kabeltje en het aanschaffen van nieuwe fans werkte de behuizing gelukkig. En ziet het er nu schitterend uit.


OrigenAE X10 zilverkleurige aluminium behuizing vervangen voor een OrigenAE S21T zwart aluminium behuizing met TFT scherm ingebouwd:

En nog even op speciaal verzoek van Ralph een foto van de andere kant:
Verlanglijstje upgrades:
1. Panasonic tx-p50vt50 - Deze staat inmiddels in de kamer
2. Subwoofer (Velodyne SPL-1200 Ultra) JL Audio Fathom F112 nu als sub
3. Andere rears (D300/D500) - D300 nu als rears
4. Krachtigere AV Receiver (Arcam, Anthem, oid) Anthem MRX700 inmiddels als receiver
5. Mac Mini als bron ipv htpc - Blijf bij de veelzijdigheid van de htpc tov de mac mini. Wellicht nog een andere behuizing (Origenae S16T/S21T, zodat ik de tv niet aan hoef te zetten voor muziek of gewoon een streamer. (zie punt 6) Origenae S21T behuizing om mijn htpc gebouwd.
6. Audio streamer (Logitech Squeezebox Touch)
Stereo set: || Lyngdorf TDAI 2170 || Tannoy DC10T || JL Audio Fathom F112 || Nordost Flatline Gold mk2 || --- PC Set: || Denon AVR X1000 || Eltax Monitor III ||

Larzie HT

HTip

Leuk dat je de tijd genomen hebt voor je eigen topic :worship:

Mooi verhaal en ditto set. Dat is niet echt meer een instapsetje :o Wat een speakers en vooral die center!!

Ik neem aan dat je de TV nog gaat ophangen zodat de center op het meubel komt te liggen?
Showcase - Topic

Apparatuur: PS Audio • Denon • Marantz • CineMike • ALR/Jordan • Cabasse • Velodyne • JVC • Stewart
Kabels en tweaks: inakustik • TAGA Harmony  • Furutech • CA Electronics • Nanotech • Acoustic Revive

larzie

Dat had ik al helemaal onderaan het verhaal gezet. Ik wil met de tijd een 50" plasma tv van panasonic en die dan ophangen. De tv die ik nu heb is het niet waard om op te hangen  :-[
Stereo set: || Lyngdorf TDAI 2170 || Tannoy DC10T || JL Audio Fathom F112 || Nordost Flatline Gold mk2 || --- PC Set: || Denon AVR X1000 || Eltax Monitor III ||

Larzie HT

HTip

Quote from: larzie on October 10, 2011, 21:34:52
Dat had ik al helemaal onderaan het verhaal gezet. Ik wil met de tijd een 50" plasma tv van panasonic en die dan ophangen. De tv die ik nu heb is het niet waard om op te hangen  :-[
Dat had ik gemist ;) Na de foto's heb ik niet meer verder gelezen :D

En ach, er moet natuurlijk wel wat te wensen overblijven. Je geluid heb je aardig op orde. Akoestiek ben je ook al mee bezig :worship: en dan komt ie TV er ook wel een keer... Gewoon het virus onder controle krijgen. Dat is alles :D
Showcase - Topic

Apparatuur: PS Audio • Denon • Marantz • CineMike • ALR/Jordan • Cabasse • Velodyne • JVC • Stewart
Kabels en tweaks: inakustik • TAGA Harmony  • Furutech • CA Electronics • Nanotech • Acoustic Revive

Maurits

OMG! Die center is een meubel op zich.  >:D
Ziet er goed uit Larzie!
Surround: HTPC Ubuntu en Kodi / Marantz SR-7011 Receiver / Meridian G57 & G55 / Tannoy Definition D700 Fronts / Tannoy Profile 638 Sides / Tannoy Profile 637 rears / Tannoy Definition D750 Center / SVS SB13 Ultra Subwoofer / Epson TW7200 Full HD Beamer
Stereo: Marantz SR-8002 met Dynaudio Focus 380

larzie

Quote from: Maurits on October 10, 2011, 22:42:47
OMG! Die center is een meubel op zich.  >:D
Ziet er goed uit Larzie!

Thanx! Dat is het zeker een meubel op zich! En naast groot ook vooral zwaar. Maar hij doet het uitstekend!  :pompom:
Laatst had ik een maat al laten luisteren en heb hem toen weggeblazen. Toen stond de surround nog niet eens goed! Nu staat de surround al stukken beter. Ben wel benieuwd hoe hij het ervaart als hij het nog een keer hoort  :D
Stereo set: || Lyngdorf TDAI 2170 || Tannoy DC10T || JL Audio Fathom F112 || Nordost Flatline Gold mk2 || --- PC Set: || Denon AVR X1000 || Eltax Monitor III ||

Larzie HT


Alex Groningen

Eerste stapjes kun je het toch niet noemen. ;) Vind het nu al een erg leuke set.
Zal je topic dan ook met plezier gaan volgen.

denoontje


larzie

Bedankt allemaal voor de mooie complimenten. Nu krijg ik in ieder geval het gevoel dat mijn investeringen goed zijn geweest  :D
Mijn setup wordt straks nog strakker. Dan komt mn center in het midden op mijn meubel met een opgehangen stuk grotere flatscreen er boven. :)

@HTip: Grappig dat jij onder de indruk bent van mijn speakers en center. Dat terwijl jij zo'n vette bioscoopzaal in je huis hebt  :D
Stereo set: || Lyngdorf TDAI 2170 || Tannoy DC10T || JL Audio Fathom F112 || Nordost Flatline Gold mk2 || --- PC Set: || Denon AVR X1000 || Eltax Monitor III ||

Larzie HT

high-q

Larzie,

Mooi verhaal en foto's, ziet er goed uit! Ben er van het begin af aan bij geweest, maar toch zeker leuk om terug te lezen ;D Zoals anderen al zeggen is dit geen beginnerssetje meer, dat krijg je als vanaf het eerste moment de lat hoog word gelegd. Zo zie je maar hoe besmettelijk dat verrekte virus kan zijn  ;)

Ik hoop dat je reis door audioland, net als die van mij en maurits (plus vele anderen), een leerzame en mooie gaat zijn.

Zal je met plezier volgen!
HT: Epson TW5500 | Prismasonic HD5000R | Kingpin 2.35:1 VFS270 | Arcam AVR600 | Originae S14V HTPC + XBMC | Tannoy TD12 | Tannoy TD Center| Tannoy TD8 | SVS PB13 Ultra + Gramma | SB Touch + BOTW & TT3| Zhaolu D2.5C + Zapfilter | W&M LS-01 | Living: Sony 65 AG9 | Vero 4K+ |  Bedroom: Pana TH42PV70 + Raspberry Pi

The CinemaLounge

larzie

Quote from: high-q on October 10, 2011, 23:10:37
Larzie,

Mooi verhaal en foto's, ziet er goed uit! Ben er van het begin af aan bij geweest, maar toch zeker leuk om terug te lezen ;D Zoals anderen al zeggen is dit geen beginnerssetje meer, dat krijg je als vanaf het eerste moment de lat hoog word gelegd. Zo zie je maar hoe besmettelijk dat verrekte virus kan zijn  ;)

Ik hoop dat je reis door audioland, net als die van mij en maurits (plus vele anderen), een leerzame en mooie gaat zijn.

Zal je met plezier volgen!

Volgen en bijstaan denk ik ;) Misschien niet helemaal een beginnersset, maar toch nog redelijk betaalbaar. Denk dat het wel de moeite waard is geweest om net iets meer te investeren dan dat ik zou hebben gekozen voor de Onkyo/Monitor Audio rx6 combinatie.
Stereo set: || Lyngdorf TDAI 2170 || Tannoy DC10T || JL Audio Fathom F112 || Nordost Flatline Gold mk2 || --- PC Set: || Denon AVR X1000 || Eltax Monitor III ||

Larzie HT

high-q

Quote from: larzie on October 10, 2011, 23:15:52
.... maar toch nog redelijk betaalbaar.

Tuurljk!

Ennuh, wakeup-call: Je hebt nu al iets staan waar veel mensen jaren naar toe werken he. Zowel qua set als het bedrag wat je zo ineens neer hebt geteld. Het mooie is dat de meeste componenten, op de receiver na, vrij waardevast zijn ;)

Wat jij nu heb staan heb ik 10 jaar over gedaan, inclusief upgrades. Je hebt in ieder geval mooie plannen.

;D

HT: Epson TW5500 | Prismasonic HD5000R | Kingpin 2.35:1 VFS270 | Arcam AVR600 | Originae S14V HTPC + XBMC | Tannoy TD12 | Tannoy TD Center| Tannoy TD8 | SVS PB13 Ultra + Gramma | SB Touch + BOTW & TT3| Zhaolu D2.5C + Zapfilter | W&M LS-01 | Living: Sony 65 AG9 | Vero 4K+ |  Bedroom: Pana TH42PV70 + Raspberry Pi

The CinemaLounge

larzie

Dat is waar. Nog maar een paar stappen en dan is mn set vrijwel compleet. Nog een sub om mijn audio te complementeren en misschien nog andere rears voor een betere surround bubble.
De plannen zijn als volgt: Eerst een (hoog)polig vloerkleed, plasma tv, subwoofer en dan kijken voor andere rears.  :pompom:
Stereo set: || Lyngdorf TDAI 2170 || Tannoy DC10T || JL Audio Fathom F112 || Nordost Flatline Gold mk2 || --- PC Set: || Denon AVR X1000 || Eltax Monitor III ||

Larzie HT

Pinohelmond

Sow Larzie, eindelijk gehoor gegeven aan de verzoeken tot het openen van een eigen topic?! Leuk!!
Wat een gave fronts en center zeg.. Die center is echt BIG!

Mooie plannen heb je ook. AL wezen kijken naar die vloerkleden waar je het over had gistermorgen?
Boston Acoustics VS336 (4x) - Boston Acoustics VS325C - BK XXLS 400FF - Marantz SR7005 - Creek Destiny - Oppo BDP 83 SE - Squeezebox Touch - Dune HD Smart D1 - Philips 55PFL8008K - Xbox 360 Slim - Harmony One - Canare 4S11 - W&M

Pino's Room

larzie

Quote from: Pinohelmond on October 11, 2011, 08:12:53
Sow Larzie, eindelijk gehoor gegeven aan de verzoeken tot het openen van een eigen topic?! Leuk!!
Wat een gave fronts en center zeg.. Die center is echt BIG!

Mooie plannen heb je ook. AL wezen kijken naar die vloerkleden waar je het over had gistermorgen?

Thanx. Nee dat vloerkleed ga ik komend weekend als het goed is voor kijken. Ik zal daarna ook wel een update geven of het veel verschil heeft gemaakt in mijn situatie in de weergave van het geluid.
Stereo set: || Lyngdorf TDAI 2170 || Tannoy DC10T || JL Audio Fathom F112 || Nordost Flatline Gold mk2 || --- PC Set: || Denon AVR X1000 || Eltax Monitor III ||

Larzie HT

high-q

Heb je ook een foto gemaakt van je set zonder de stofkappen op de D700's?
HT: Epson TW5500 | Prismasonic HD5000R | Kingpin 2.35:1 VFS270 | Arcam AVR600 | Originae S14V HTPC + XBMC | Tannoy TD12 | Tannoy TD Center| Tannoy TD8 | SVS PB13 Ultra + Gramma | SB Touch + BOTW & TT3| Zhaolu D2.5C + Zapfilter | W&M LS-01 | Living: Sony 65 AG9 | Vero 4K+ |  Bedroom: Pana TH42PV70 + Raspberry Pi

The CinemaLounge

HTip

Quote from: high-q on October 11, 2011, 11:34:34
Heb je ook een foto gemaakt van je set zonder de stofkappen op de D700's?
Goeie! Dan kan Lars ook zijn eerste poll in zijn topic doen ;) Bij mij is een lichte voorkeur voor met doek, totdat de speakers in het echt zijn aanschouwd :D
Showcase - Topic

Apparatuur: PS Audio • Denon • Marantz • CineMike • ALR/Jordan • Cabasse • Velodyne • JVC • Stewart
Kabels en tweaks: inakustik • TAGA Harmony  • Furutech • CA Electronics • Nanotech • Acoustic Revive

larzie

Quote from: HTip on October 11, 2011, 11:45:29
Goeie! Dan kan Lars ook zijn eerste poll in zijn topic doen ;) Bij mij is een lichte voorkeur voor met doek, totdat de speakers in het echt zijn aanschouwd :D

Ik zag ook al zo'n poll bij iemand. Mijn voorkeur wat betreft looks gaat ook uit naar met doek. Maar is denk ik ook speakerafhankelijk :) Soms is geen doek mooier. Bij die TD12 die High-q heeft kun je niet echt spreken van doek of geen doek.
Stereo set: || Lyngdorf TDAI 2170 || Tannoy DC10T || JL Audio Fathom F112 || Nordost Flatline Gold mk2 || --- PC Set: || Denon AVR X1000 || Eltax Monitor III ||

Larzie HT

HTip

Quote from: larzie on October 11, 2011, 11:50:06
Ik zag ook al zo'n poll bij iemand. Mijn voorkeur wat betreft looks gaat ook uit naar met doek. Maar is denk ik ook speakerafhankelijk :) Soms is geen doek mooier. Bij die TD12 die High-q heeft kun je niet echt spreken van doek of geen doek.
Waarschijnlijk bij mij :D
Showcase - Topic

Apparatuur: PS Audio • Denon • Marantz • CineMike • ALR/Jordan • Cabasse • Velodyne • JVC • Stewart
Kabels en tweaks: inakustik • TAGA Harmony  • Furutech • CA Electronics • Nanotech • Acoustic Revive

high-q

Quote from: larzie on October 11, 2011, 11:50:06
Ik zag ook al zo'n poll bij iemand. Mijn voorkeur wat betreft looks gaat ook uit naar met doek. Maar is denk ik ook speakerafhankelijk :) Soms is geen doek mooier. Bij die TD12 die High-q heeft kun je niet echt spreken van doek of geen doek.

Nee, dat zijn inderdaad meer panelen bij de TD's ;D
Als mn set over is naar de andere ruimte zal ik dat ook een doen, foto's + poll

Maurits heeft die van hem er altijd af. Vond ik op de foto bij HTip ook mooier  :inlove:
HT: Epson TW5500 | Prismasonic HD5000R | Kingpin 2.35:1 VFS270 | Arcam AVR600 | Originae S14V HTPC + XBMC | Tannoy TD12 | Tannoy TD Center| Tannoy TD8 | SVS PB13 Ultra + Gramma | SB Touch + BOTW & TT3| Zhaolu D2.5C + Zapfilter | W&M LS-01 | Living: Sony 65 AG9 | Vero 4K+ |  Bedroom: Pana TH42PV70 + Raspberry Pi

The CinemaLounge

larzie

Tjonge nu staat opeens de center te koop aangeboden op marktplaats die ik in eerste instantie wilde hebben:

http://link.marktplaats.nl/491452281

Maar ben blij dat ik nu voor niet veel meer een TDC heb! Ziet er toch een stuk mooier uit dan de D750  :pompom:
En voor die D750 had ik nog verder moeten rijden hahaha

Wel een mooie kans voor iemand die ook Tannoy D500's, D700's of D900's heeft en nog geen center om hier op te bieden  :clapping:
Stereo set: || Lyngdorf TDAI 2170 || Tannoy DC10T || JL Audio Fathom F112 || Nordost Flatline Gold mk2 || --- PC Set: || Denon AVR X1000 || Eltax Monitor III ||

Larzie HT

Martijnst1990

Fantastische set heb je al opgebouwd zeg en die center  :o Wat een bakbeest ;D Ben heel benieuwd naar je verdere vorderingen, denk dat je inderdaad met de upgrade van je rears ook al een hele mooie stap maakt naar een goede surround bubble.
JVC DiLA X5500 • Adeo Plano 100" • Denon AVR X4500H • XTZ 99.36 MKII fronts, 99.26 center en rears, 4x S2 Atmosphere • XTZ 1x12 • JL Audio 12W7 • Sony PS5 •

Dedicated HT

larzie

Quote from: Martijn90 on October 11, 2011, 16:47:59
Fantastische set heb je al opgebouwd zeg en die center  :o Wat een bakbeest ;D Ben heel benieuwd naar je verdere vorderingen, denk dat je inderdaad met de upgrade van je rears ook al een hele mooie stap maakt naar een goede surround bubble.

Dat denk ik ook wel. Weet alleen nog niet wat ik in een later stadium als rears neem. De D500's zijn natuurlijk ideaal maar dan moet er toevallig een goede aanbieding met de tijd voorbij komen. Kan het ook oplossen met D300's of evt. met Tannoy Sixes.
Stereo set: || Lyngdorf TDAI 2170 || Tannoy DC10T || JL Audio Fathom F112 || Nordost Flatline Gold mk2 || --- PC Set: || Denon AVR X1000 || Eltax Monitor III ||

Larzie HT

high-q

Quote from: larzie on October 11, 2011, 18:04:21
Dat denk ik ook wel. Weet alleen nog niet wat ik in een later stadium als rears neem. De D500's zijn natuurlijk ideaal maar dan moet er toevallig een goede aanbieding met de tijd voorbij komen. Kan het ook oplossen met D300's of evt. met Tannoy Sixes.

Je kan je bijna ongebruikte Eltax ook verkopen en er een setje Tannoy Profile of Sixes voor in de plaats nemen. Die zijn niet zo duur.
HT: Epson TW5500 | Prismasonic HD5000R | Kingpin 2.35:1 VFS270 | Arcam AVR600 | Originae S14V HTPC + XBMC | Tannoy TD12 | Tannoy TD Center| Tannoy TD8 | SVS PB13 Ultra + Gramma | SB Touch + BOTW & TT3| Zhaolu D2.5C + Zapfilter | W&M LS-01 | Living: Sony 65 AG9 | Vero 4K+ |  Bedroom: Pana TH42PV70 + Raspberry Pi

The CinemaLounge