Yippie

Author Topic: Spotnet loopt vast  (Read 25730 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skank1

Spotnet loopt vast
« on: April 28, 2011, 12:57:27 »
Sins een paar dagen is het zo dat ik spotnet niet meer kan gebruiken omdat hij bij het Datainlezen vast loopt en een error aangeeft : Load_Database: De rekenkundige bewerking heeft geresulteerd in een overloop.

Wat kan ik hier aan doen?
HT stijnopolis: Beamerless, Marantz sr7010, Custom 21:9 widescreen, Vero 4K, Fronts: Focal 826V, Center: Focal CC800V, Surrounds: Focal SR700 SurroundBacks: Focal 807V + Norstone stylum 2 stands.., Dual sub: SVS PC12SND-DSP/SVS Pb12+
Woonkamer setup: LG 4K Oled Tv 55C7V, Shield TV, Orange TV , JBL Bar 9.1
Gaming: : PS5, PS4, Nintendo Switch, Wii

Offline Geert

Re: Spotnet loopt vast
« Reply #1 on: April 28, 2011, 15:39:04 »
Zelfde probleem gehad. Een en ander kunnen lossen door de zaak in het geheel opnieuw te installeren, inclusief hetgeen onder programmadata vermeld staat. Een nieuwe database kun je downloaden. Dit van mij gaat tot een dikke 500 dagen terug. Uiteraard moet dan nog wel de naam van deze database aangepast worden.
Denon PMA-S10II / Kef reference 105-3 / Pioneer LX-5090 ISF/ Pioneer BDP-320 / Humax IHDR-5050C

Offline skank1

Re: Spotnet loopt vast
« Reply #2 on: April 28, 2011, 17:03:58 »
Een nieuwe database kun je downloaden. Dit van mij gaat tot een dikke 500 dagen terug. Uiteraard moet dan nog wel de naam van deze database aangepast worden.


Hoe doe ik dit?
HT stijnopolis: Beamerless, Marantz sr7010, Custom 21:9 widescreen, Vero 4K, Fronts: Focal 826V, Center: Focal CC800V, Surrounds: Focal SR700 SurroundBacks: Focal 807V + Norstone stylum 2 stands.., Dual sub: SVS PC12SND-DSP/SVS Pb12+
Woonkamer setup: LG 4K Oled Tv 55C7V, Shield TV, Orange TV , JBL Bar 9.1
Gaming: : PS5, PS4, Nintendo Switch, Wii

Offline Geert

Re: Spotnet loopt vast
« Reply #3 on: April 28, 2011, 17:51:46 »
Database kun je opzoeken via bijvoorbeeld www.binsearch.info. Vervolgens zul je de datbabase op de juiste plaats neer moeten zetten en via naam wijzigen pas je vervolgens de naam aan. De locatie van de database bij windows 7 is c:\programmadata\spotnet

Veel probleemoplossingen zijn te vinden bij www.spot-net.nl. Feit is echter dat het toch vaak aanmodderen blijft. Op dit moment kan ik weer geen spots downloaden. Ik heb echter ondertussen begrepen dat dit veelal aan tweaknews blijkt te liggen.

Denon PMA-S10II / Kef reference 105-3 / Pioneer LX-5090 ISF/ Pioneer BDP-320 / Humax IHDR-5050C

Offline Toni71

  • HT forum legend group
  • ******
  • Trade Count: (+17)
  • Posts: 1673
  • Total likes: 86
  • Gender: Male
  • Patience, you must have my young padawan.
Re: Spotnet loopt vast
« Reply #4 on: April 28, 2011, 17:53:44 »
Ik kan ook al een aantal dagen geen spots downloaden , hij start elke keer opnieuw ..(xsnews)

Af en toe kijk ik nu op Spotplanet , dat gaat beter.
Zolderproject: Htpc, Iota AVXP1, Emotiva Xpa 5(gen2), XTZ 99.38mk2 (2x), XTZ 99.26mk2 (2x), XTZ 99.25mk2 (2x), XTZ 99.25mk2 center, XTZ 95.22 (4x), dual Arendal sub 3, Benq W7500

Woonkamer: Denon X3700h / Wharfedale EVO 4.4 / Dual Arendal 1s

Offline Geert

Re: Spotnet loopt vast
« Reply #5 on: April 28, 2011, 17:59:40 »
Af en toe kijk ik nu op Spotplanet , dat gaat beter.

www.spotplanet.org heb ik inderdaad ook nog geen problemen gehad.
Denon PMA-S10II / Kef reference 105-3 / Pioneer LX-5090 ISF/ Pioneer BDP-320 / Humax IHDR-5050C

Offline skank1

Re: Spotnet loopt vast
« Reply #6 on: April 29, 2011, 09:31:55 »
ik heb herinstallatie gedaan v laatste versie, werkt terug
HT stijnopolis: Beamerless, Marantz sr7010, Custom 21:9 widescreen, Vero 4K, Fronts: Focal 826V, Center: Focal CC800V, Surrounds: Focal SR700 SurroundBacks: Focal 807V + Norstone stylum 2 stands.., Dual sub: SVS PC12SND-DSP/SVS Pb12+
Woonkamer setup: LG 4K Oled Tv 55C7V, Shield TV, Orange TV , JBL Bar 9.1
Gaming: : PS5, PS4, Nintendo Switch, Wii

Offline Ronin79

  • Watchman
  • The ultimate HT Forum elite group
  • ********
  • Trade Count: (+3)
  • Posts: 10983
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • WatchTalk Forums: Gold Petron member
Re: Spotnet loopt vast
« Reply #7 on: April 30, 2011, 02:10:53 »
Spotnet loopt idd aardig vaak vast, eigenlijk vind ik te veel.
Dit gebeurt toch zeker wel een aantal keren per dag.

Naast Spotnet gebruik ik ook; FTD World en NZB Spots. Deze werken ook prima.
Om oudere post te zoeken neem ik NZb Index of Binsearch. Ook ben ik lid van NZBMatrix, maar dat is al jaren zo.  ;)
« Last Edit: April 30, 2011, 02:17:26 by SillentWolf »

Offline Wazp

Re: Spotnet loopt vast
« Reply #8 on: April 30, 2011, 03:32:30 »
Ik ben een groot liefhebber van Usenet, maar ik snap volgens mij totaal niet waar dit soort dingen als Spotnet voor zijn bedoeld. Je weet toch welke tv series je kijkt, dus dat heb je in enkele secondes gevonden via sites als binsearch of nzbindex? Als je het nog gemakkelijker wilt gebruik je toch een tool als Sickbeard of Frutseliser?

Offline Ronin79

  • Watchman
  • The ultimate HT Forum elite group
  • ********
  • Trade Count: (+3)
  • Posts: 10983
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • WatchTalk Forums: Gold Petron member
Re: Spotnet loopt vast
« Reply #9 on: April 30, 2011, 03:53:13 »
Die zijn bedoelt om de nieuwe spots te laten zien. Met name de Nederlandse spotters.
Zo is het wat makkelijker bij wie houden wie wat spot en wanneer.
Het is dus gewoon een soort tool, ongeveer vergelijkbaar met die van Jowi.

Offline angel66

  • HT forum donateur
  • HT forum legend group
  • *******
  • Trade Count: (+4)
  • Posts: 1888
  • Total likes: 1
  • Gender: Male
  • Place Personal Text Here
Re: Spotnet loopt vast
« Reply #10 on: May 8, 2011, 10:28:05 »
ik vind het wel een handig progje

pakt uit, hersteld, very nice

Offline negotiata

  • HT forum donateur
  • senior member
  • *******
  • Trade Count: (+48)
  • Posts: 1382
  • Total likes: 34
  • Gender: Male
  • Luisteren is een kunst
Re: Spotnet loopt vast
« Reply #11 on: May 8, 2011, 10:40:45 »
Als je er van af wilt zijn gewoon spotnet 1.5 installeren.

Zeer stabiel geen vastlopers. Versies hoger hebben allemaal bugs.

Sinds ik weer 1.5 er op heb geen enkel probleem meer.
- To be or not to be, thats the question -

Offline Hammer46

Re: Spotnet loopt vast
« Reply #12 on: August 1, 2011, 06:40:20 »
 hier draai ik met 1.7.4 inmiddels dus een update is wel op zijn plaats :headbanging: :clapping:
Rotel
Rb-1080 / Rc-1070/ Rcd-1072/ Rt-1080 / Wharfedale Valdus 500/ Oehlbach NF1 / NF 214 / Canare 4S11


Offline modde239

  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 4033
  • Total likes: 226
  • Gender: Male
  • The Truth Is Out There....
Re: Spotnet loopt vast
« Reply #13 on: August 1, 2011, 20:52:44 »
Mij viel het op dat Spotnet soms trager werd normaal download ik met en snelheid van 7 Mb/s maar ging naar 1,5 Mb/s. Ik heb op internet gekeken en iemand had een tip om dit te verhelpen. Ik kan je zeggen dat het inderdaad werkt, elke keer wanneer de snelheid afneemt pas ik het trucje toe. Wat je moet doen is het volgende:
Je opent het tabblat "bewerken"....dan ga je naar "downloadknop" dan opent er een ander veld. Dan kies "NZB Openen" en klikt deze aan. Vervolgens doe je hetzelfde weer maar daarna klik je in het veld "Downloaden".....soms moet je het hele proces 2 keer doen....maar daarna gaat Spotnet met volle snelheid weer aan het werk.... :headbanging:

Suc6
« Last Edit: August 1, 2011, 20:54:20 by modde239 »

Offline skank1

Re: Spotnet loopt vast
« Reply #14 on: August 16, 2011, 11:15:04 »
X foutje
« Last Edit: August 16, 2011, 11:15:43 by skank1 »
HT stijnopolis: Beamerless, Marantz sr7010, Custom 21:9 widescreen, Vero 4K, Fronts: Focal 826V, Center: Focal CC800V, Surrounds: Focal SR700 SurroundBacks: Focal 807V + Norstone stylum 2 stands.., Dual sub: SVS PC12SND-DSP/SVS Pb12+
Woonkamer setup: LG 4K Oled Tv 55C7V, Shield TV, Orange TV , JBL Bar 9.1
Gaming: : PS5, PS4, Nintendo Switch, Wii

Online Kjelt

  • HT forum donateur
  • Forever Addicted
  • *******
  • Trade Count: (+12)
  • Posts: 27893
  • Total likes: 2312
  • I also love the HTforum
Re: Spotnet loopt vast
« Reply #15 on: September 19, 2011, 19:25:54 »
Als je er van af wilt zijn gewoon spotnet 1.5 installeren.
Zeer stabiel geen vastlopers. Versies hoger hebben allemaal bugs.
Sinds ik weer 1.5 er op heb geen enkel probleem meer.
Zojuist eens geprobeerd want ik was de warnings zat maar deze start niet eens op, crashed al bij het samenstellen van de database, oftewel compleet onbruikbaar.

Offline Ronin79

  • Watchman
  • The ultimate HT Forum elite group
  • ********
  • Trade Count: (+3)
  • Posts: 10983
  • Total likes: 0
  • Gender: Male
  • WatchTalk Forums: Gold Petron member
Re: Spotnet loopt vast
« Reply #16 on: September 20, 2011, 01:45:42 »
Hij crashed idd wel eens, dat is best irritant ... maar ik gebruik hem wel eens.

Wat je anders ook zou kunnen gebruiken is: FTDWorld.
Het is maar een ideetje  ;)

Offline skank1

Re: Spotnet loopt vast
« Reply #17 on: September 20, 2011, 14:03:35 »
ik gebruik nu idd ftdworld
HT stijnopolis: Beamerless, Marantz sr7010, Custom 21:9 widescreen, Vero 4K, Fronts: Focal 826V, Center: Focal CC800V, Surrounds: Focal SR700 SurroundBacks: Focal 807V + Norstone stylum 2 stands.., Dual sub: SVS PC12SND-DSP/SVS Pb12+
Woonkamer setup: LG 4K Oled Tv 55C7V, Shield TV, Orange TV , JBL Bar 9.1
Gaming: : PS5, PS4, Nintendo Switch, Wii