Yippie

Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
Versterking en bewerking / Re: E.H.B.D., ofwel Eerste Hulp Bij Dirac
« Last post by PascalP on Yesterday at 14:03:54 »
Hoe klinkt t met de nieuwe curve?

matig, maar zo klinkt iedere Dirac curve bij mij en draai eigenlijk altijd zonder, dus vandaar mijn vraag hoe anderen het ervaren en ik er nog wel even mee wil spelen ;)

Om een voorbeeld te schetsen, Dirac krijgt bij mij de subs niet goed onder controle naar mijn idee, als ik mijn eigen (handmatige) setting draaien en wat Dirac eruit gooit dan staan de subs met Dirac +4dB tov andere speakers en is het laag gewoon 'te veel'.
Na Dirac heb ik de subs weer met -2dB verlaagd en is het een stukje beter, iets voller wel en Dirac zorgt ook wel voor een mooie bubble van de andere speakers.
Van het weekend Godzilla en Kong Skull Island gekeken (met Dirac) en dit beukt wel behoorlijk en met een dergelijke film mag dat ook wel, maar als ik dan vervolgens muziek luister is het met Dirac echt gewoon zwaar k*t en zonder Dirac vele malen beter, dus ben echt nog niet overtuigd van Dirac in mijn ruimte.

Ook de optionele DLBM uitbreiding ben ik wel benieuwd naar, maar om die nu aan te schaffen voor €500.... ik weet het niet, iemand anders hier die een goed vergelijk heeft gedaan met en zonder DLBM?
92
Zeg hoe gaat het met die set van jou? Atmos verhaal?
De mp 150 zijn gewoon te groot voor aan t plafond in de woonkamer.
Dus die gaan de verkoop in, draai nu nog met de 4 atmos speakers die je toen bij mij heb gehoord
93
Bedankt voor nog meer antwoorden. Door een weekendje weg naar Texel geen tijd gehad om me verder te verdiepen in de materie. Wel een antwoord op de vraag of ik het samen instel met mijn luidsprekers, ja de sub fase stel ik in als de front speakers ook spelen. Ik pak dan een stukje muziek met veel bas zodat het verschil in fase duidelijk hoorbaar is. PS ik heb alleen front luidsprekers. Het is dus puur een stereo opstelling met subs als aanvulling voor het allerlaagste in de muziek.
Als het een hoorbare verbetering oplevert wil dat dus niet zeggen dat het klopt (lees mijn vorige uitleg)

Rob
94
dacht meer aan 4 voor jou  :D

Zeg hoe gaat het met die set van jou? Atmos verhaal?
95
En dan twee stuks ervan… :nopompom:
dacht meer aan 4 voor jou  :D
96
€7699 dacht ik…
En in België  :D
97
En dan twee stuks ervan… :nopompom:
98
Leuk ding , wat zou die in Nederland gaan kosten ?
€7.669 (in de BTW;)
99
Leuk ding , wat zou die in Nederland gaan kosten ?

€7699 dacht ik…
100
Leuk ding , wat zou die in Nederland gaan kosten ?
Pages: 1 ... 8 9 [10]