Htforum.nl

Merken boards (Sponsoren) => OfficiŽle Anti-Mode Forum => Anti-Mode X4: alles over de nieuwe X4 => Topic started by: R0N on April 28, 2019, 20:51:13

Title: Review zelf de nieuwe Anti-Mode X4
Post by: R0N on April 28, 2019, 20:51:13
Hallo,

De nieuwe Anti-Mode X4 is nu klaar voor brede promotie. De firmware is het afgelopen jaar verder ontwikkeld en werkt nu erg goed. Er zitten nog uitbreidingen in de pijplijn, maar de basis is klaar.

(https://www.anti-mode.nl/images/x4/X4-2x-sm.png)

Daarom zijn wij op zoek naar mensen die het toestel uitgebreid willen uitproberen en reviewen. Als forumlid vragen wij je of je geÔnteresseerd bent om een dergelijke review te doen en hierover te berichten. Wij geven je ruim de tijd om het apparaat te verkennen en de functies te testen in je eigen hifi-installatie. Hierbij denken we aan 2.0-systemen (stereo) en 2.1 of 2.2-systemen (stereo met een of twee subwoofers). De X4 integreert zeer mooi de subwoofer dankzij een automatische cross-overbepaling en tijdcorrectie (delay correctie).

Heb jij een goede audio-installatie en heb je interesse om een review te schrijven, neem dan contact met ons op via p.m. Het is leuke en leerzame ervaring voor de audio-enthousiast.

Nadere info over de X4 vind je op onze website (https://www.anti-mode.nl) alsmede de gebruikershandleiding.

Met vriendelijke groet,

Ronald van Ovost

PS. Mocht je na het schrijven van de review interesse in de aanschaf van een X4, dan hebben wij uiteraard een aantrekkelijk aanbod voor je.