2

Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Attach:
(Clear Attachment)
(more attachments)
Restrictions: 4 per post
Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Wat is de hoofdstad van Nederland:
Onze vlag is blauw, wit en:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: kermy
« on: August 25, 2007, 12:22:37 »

Nieuwe ontwikkelingen, gisteren weer geprobeerd, en de 1080Pauto50 werkt met de sat receiver als bron, schakel ik dan weer naar de dvd speler die via component is aangesloten dan gaat de Sony weer vervallen in geen beeld.
Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: August 22, 2007, 18:52:44 »

De PEP heeft als het goed is gewoon de standaard vesa standaard voor 1080P50 en P60
De Sony heeft dan wat anders nodig.
Wat je kan proberen is spelen met de instellingen om het aan de gang te krijgen, via de display kun je in principe precies zien wat er gebeurt en als je geen beeld krijgt door een resolutie fout gewoon 4 seconden wachten en hij gaat terug naar de laatst werkende.
Posted by: kermy
« on: August 22, 2007, 12:39:09 »

Volgens specs en een engels forum wel, alleen liggen de door de pep gegenereerde waarden buiten het venster van de sony waardoor deze geen beeld geeft. Als de waarden in de buurt liggen krijg je volgens mij gewoon beeld, maar misschien met afwijkingen. Deze afwijkingen kun je dan zien en in ieder geval interpreteren, en omzetten in gewijzigde sync instellingen op de pep.
Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: August 22, 2007, 09:06:52 »

Probleem ligt bij de Sony daar kan PMS denk ik ook weinig aan doen.
Als een toestel geen 1080P50 ondersteund dan houd het daar op ben ik bang.
Posted by: kermy
« on: August 21, 2007, 23:06:03 »

Beste Frank,

Inderdaad werkt niet, wat wel, op PMS word ook niet echt gereageerd.
Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: August 20, 2007, 09:49:11 »

probeer eens 75hz ?
Zal wel niet werken maar dat zou een alternatief zijn.
Posted by: kermy
« on: August 20, 2007, 07:38:58 »

Beste mede forum leden,

Van het weekend een Sony KDS55A2000 aangeschaft, de boel aangesloten, en genieten, hoewel.
Ook deze Sony heeft net als de voorgaande Sharp lcd een voorkeur voor 60Hz op de hdmi aansluiting.
Dus de PEP op 1080P 60Hz geeft goed beeld, maar wel met judder, de reactie van de Sony op het omschakelen van de PEP naar alle andere freq is dat hij in de rechteronderhoek een tekstje geeft dat er op neerkomt dat hij het signaal niet kent.
Dus er is totaal geen beeld, je kunt dus ook niets customizen, daar je niet ziet wat er met het beeld gebeurd, er is gewoon geen beeld.
Wie oh wie heeft hier een oplossing voor?