2

Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Attach:
(Clear Attachment)
(more attachments)
Restrictions: 4 per post
Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Wat is de hoofdstad van Nederland:
Onze vlag is blauw, wit en:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Denk
« on: July 5, 2007, 13:06:03 »

Zal idd nog eens wat uitproberen met de full beeld optie's. Staat nu op 16:9
Posted by: Meeuwtje
« on: July 5, 2007, 12:27:21 »

Deze combi heb ik op het moment ook.

Via 720P geeft het een vrij goed beeld maar via vga is het beeld wat wollig. Niet zo scherp als met hdmi vind ik. Het beeld vd pana kan je toch of op auto zetten of op 16:9? Dan moeten de strepen er niet meer zijn. Tenminste dat is bij mij het geval. De pep kan je ook op Full Beeld zetten toch?

Bas
Posted by: Denk
« on: July 5, 2007, 12:10:39 »

Heb nu al spijt van die dure HDMI kabel. Had ik beter een component/VGA kunnen gebruiken ben ik bang.
Stel dat ik toch via HDMI wil blijven gebruiken is 1080i dan een goede oplossing ipv 720p?
Posted by: spotmatic
« on: July 5, 2007, 12:08:23 »

Vaak accepteert een plasma via HDMI geen computerresoluties (zoals de paneel-resolutie), alleen resoluties die onder de HD-standaard vallen (zoals 480p, 576p, 720p, 1080p/i etc. Via VGA werkt dit meestal wel. Dit is althans het geval bij mijn Samsung plasma, wellicht is bij jouw Panasonic hetzelfde aan de hand.
Posted by: Denk
« on: July 5, 2007, 11:58:31 »

Hallo allen,

Ik heb sinds kort een Panasonic plasma 42PV70 en deze via HDMI aangesloten op de Plasma Enhancer Pro 1.1
Echter heb ik problemen met het instellen van de juiste resolutie. Die van de plasma is 1024x768 en als ik dat instel
blijft het beeld zwart. Zet ik de resolutie op 720p dan werkt het wel, maar is er aan de linker kant een zwarte streep zichtbaar.
1080p is wel beeldvullend, maar geeft een schokkerig beeld op SD tv signaal. Eigenlijk werkt alleen de 1080i goed.
Iemand een verklaring hiervoor of weet iemand de juiste instellingen voor mijn tv bij de custom resolutie?

bvd!