Yippie

Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Attach:
(Clear Attachment)
(more attachments)
Restrictions: 4 per post
Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Wat is de hoofdstad van Nederland:
Onze vlag is blauw, wit en:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: March 25, 2008, 18:19:04 »

Hummm, niet de juiste manier maar goed.
Posted by: master30
« on: March 25, 2008, 14:00:43 »

Wegens tijd gebrek heb ik de 360 maar verkocht, hiermee is in mijn geval het probleem verholpen :)
Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: March 14, 2008, 23:18:28 »

Geen reactie jammer genoeg, het is sowieso wat stil aan de overkant.
Kan te maken hebben met wat beurzen.
Posted by: master30
« on: March 14, 2008, 20:32:18 »

Is er al een reactie van pms?

Als ik het forum daar zo lees dan denk ik dat ze de pep niet echt meer ondersteunen.
Posted by: master30
« on: December 28, 2007, 19:33:26 »

ben benieuwd wat ze gaan doen, alvast bedankt Frank voor je moeite
Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: December 28, 2007, 18:50:47 »

Probleem is ondertussen doorgezet aan PMS.
Stomme is dat een DVD speler met exact dezelfde settings het wel goed doet....
Posted by: master30
« on: December 28, 2007, 18:10:25 »

Ben bij Frank geweest met de pep,

conclusie was dat het aan de pep lag, we hebben zelfs een 2e exemplaar getest, deze had het zelfde probleem

Marcel
Posted by: master30
« on: June 13, 2007, 10:02:49 »

ik zal hem mee brengen als ik bij je kom voor de hercalibratie van de epson.

Alvast bedankt.

Marcel
Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: June 13, 2007, 09:46:54 »

Toch even mee langskomen aub.
Posted by: master30
« on: June 12, 2007, 21:57:06 »

Hieronder even een opsomming van wat instellingen.

Image setup -> Input select op YpBpR 1

System setup -> Av1 config op YpBpR and video

HDMI config -> op HD Scaling

Na wat prutsen heb ik nu met de procc aan op hdmi een roze/magenta waas in het beeld, op pass is het weg
Heb er een breedbeeld monitor bij aan gesloten op vga, procc uit geen beeld, procc aan wel beeld op deze monitor.

op de component stand werkt de pass through functie niet.

volgens de 1e eigenaar: Aankoopdatum was nov 2005 en in maart 2006 upgrade laten doen
door ITC naar v1.1,

Marcel


Posted by: master30
« on: June 3, 2007, 13:03:40 »

Ik moet toch nog langskomen met de epson als ie op 200 uur staat, dan kan ik de pep wel meebrengen.
Moet ik nog meer apparatuur meebrengen voor de kalibratie.

Ik heb:
htpc, humax hd1000, samsung dcb360. toshiba A1, xbox 360, een bravo d2 dvd speler (ga ik waarschijnlijk vervangen voor een oppo 981, om mijn sddvd's kwaliteit wat te verbeteren)

Als je nog wat weet wat ik kan proberen mbt pep en de 360 dan hoor ik het graag van je.

bedankt

Marcel
Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: June 2, 2007, 22:59:25 »

Ik wil er toch graag een keer voor je naar kijken.
Posted by: master30
« on: June 2, 2007, 22:46:43 »

net even gecheckt, alles zit ok

De pep staat op 720p 60hz

op de component stand werkt het pass through knopje niet
Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: June 2, 2007, 21:24:00 »

Ik denk de PEP maar weet het niet zeker.
Wat je nog kan checken is of je de Groen en blauw goed om hebt zitten realiseer ik me net.
Dat gebeurt nogal snel bij de PEP.
Posted by: master30
« on: June 2, 2007, 21:20:14 »

ergens een instelling in de pep of de xbox?

Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: June 2, 2007, 20:59:05 »

Ik zou het hier eens moeten zien maar het moet een kleinigheid zijn denk ik.
Posted by: master30
« on: June 2, 2007, 20:45:08 »

Met de stand op gewoon tv, (480i) is er beeld via de pep op xbox

met de stand op hdtv is er geen beeld,

Als ik op de pep van ingang schakel en dan weer terug naar component, dan zie ik heel even een warrelig beeld als of het er bijna op wil springen en dan wordt het zwart.


marcel
Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: June 1, 2007, 18:16:51 »

Zou moeten werken, wat gebeurt er precies.
Posted by: master30
« on: June 1, 2007, 18:04:23 »

Epson tw700

PEP 1.1

in het menu van xbox360 op 720p
Posted by: J.A.F._Doorhof
« on: May 31, 2007, 23:50:16 »

Heb je een PEP 1.1 of een 1.0 ?

Via de 1.0 zou het moeten werken via de passthrough optie.
Wat voor projector gebruik je ?
Posted by: master30
« on: May 31, 2007, 20:10:34 »

De pep is juist zo handig om veel apparaten aan te luiten en dan via 1 hdmi kabel naar je projector, dus zou het wel leuk zijn als de xbox 360 er ook op werkt.

Is er al iemand die de xbox 360 via component op de pep werkend heeft (knopje op de xbox kabel op de hd stand)
mij lukt dit niet,

marcel