Back-to-basics

Type set:Stereo
Omschrijving ruimte:woonkamer + open keuken
Lengte ruimte:6m
Breedte ruimte:5m
Hoogte ruimte:2.6m
Oppervlakte ruimte:30m2
Inhoud ruimte:78m3
Lange omschrijving:Mijn set -bestaande uit Krell versterker + B & W speakers + Linn cd speler- heb ik inmiddels van de hand gedaan.

Ik heb er nu wat voor terug. Dat zijn de Marantz PM6003 versterker, de Marantz CD17 MKIII cd speler en de Marantz ST17 tuner. Alle in de mooie kleur zilver. De speakers volgen nog. Ik denk dat het de Tannoy Mercury V1 gaat worden, in de kleur kersenhout. Inmiddels heb ik ze ook echt aan de set toegevoegd! Op mooie standaardjes waar ze precies op passen.

De bekabeling en de stroomtoevoer zijn naar mijn idee echt geoptimaliseerd. Zonder uitgebreid te hebben getest met verschillende merken en types, ben ik maar afgegaan op recensies en artikelen op internet. De speaker kabel en interconnects zijn beide van Chord Company. Dit zijn de Carnival Silverscreen en de CrimsonPlus. Nieuwe verbeterde modellen waar ik voorlopig heel goed mee vooruit kan. Bovendien betaalbaar en passend bij de kwaliteit van de apparatuur die erop aangesloten is. Twee stuks Wireworld Stratus 52 Netkabels voorzien de versterker en de cd speler van stroom. Mijn tuner heeft een vaste netkabel. Maargoed ik denk dat deze anders ook niet vervangen had hoeven te worden. Een tuner heeft immers geen loopwerk of hoeft ook niet op een andere manier veel stroom op te eisen.

De set is pas een week compleet zoals hij nu is. Een heel goed oordeel kan ik er dan ook nog niet over geven. Een paar foto's zet ik er natuurlijk wel alvast even bij voor jullie! Volgen later nog mijn luister ervaringen en bevindingen.

Bedankt voor de genomen moeite dit alvast te lezen!
Online sinds:2/9/2010
Laatste wijziging:3/7/2011
Aantal keren bekeken:67
Totaal nieuwprijs:€ 0.00
Totaal betaald:€ 0.00

Klik op de foto om hem te vergroten.
Klik op de foto om hem te vergroten.
Klik op de foto om hem te vergroten.
Meet&Greet verslag

Door

Componenten
Component Merk Type Kleur Soort aankoop Aantal Nieuwprijs Prijs betaald Totaal betaald