Persoonlijke gegevens

Naam:Squeek
Geregistreerd sinds:28/9/2006
Laatste wijziging:24/9/2011
Aantal keren bekeken:214
 

Sets van Squeek

Omschrijving:Home theatreType set:Home Theater
Omschrijving ruimte:De huiskamer
Lange omschrijving:Wegens plaatsgebrek voor een HT in een aparte ruimte te maken heb ik men apparatuur in de huiskamer opgesteld. Ik heb geprobeerd het enigszins nog gezellig te houden en een huiselijke sfeer te creeƫren. Maar eens de lichten uit gaan en de eerste scene start dan vergeet ik snel dat ik in de huiskamer zit.

Men apparatuur bestaat uit een Pioneer receiver en blu-ray speler. Pioneer heeft altijd een goeie naam gehad betreft surround en voor mij is een goeie filmbeleving dan ook het enigste dat telt. Ik ben geen liefhebber van stereo, alhoewel ik goede muziek natuurlijk wel weet te appreciƫren.

Beeld wordt verzorgd door een Epson projector en een projecta spanscherm met velours bekleding en een breedte van 2m20. Ideaal op deze afstand.

Voor de klank speelt hier een 5.1 set bestaande uit monitor audio luidsprekers van hun silver reeks. De lage tonen worden weer gegeven door een svs pc 13 ultra. Stevig beestje dus.

Voor de late uurtjes heb ik ook een ps3 aangesloten op de set, voor men lievelings game call of duty te kunnen beleven in vol ornaat.
Online sinds:24/9/2011
Laatste wijziging:8/4/2012
Aantal keren bekeken:10
 
› Bekijk de componenten van deze set