Persoonlijke gegevens

Naam:patrick_vdb
Leeftijd:51
Geregistreerd sinds:28/9/2006
Laatste wijziging:5/10/2006
Aantal keren bekeken:528
 

Sets van patrick_vdb

Omschrijving:CinesthesiaType set:Home Theater
Omschrijving ruimte:basis is een typische zolderruimte
Lange omschrijving:Synesthesia is een neurologisch proces waarin neurofysiologische prikkels andere, niet gerelateerde neurofysiologische prikkers stimuleren. In mijn Home Theater-in-wording, tracht ik een dergelijk iets te bereiken, beeld en geluid dienen in een samenwerkend verband de kijker dusdanig aan te grijpen dat deze tijd en ruimte kan vergeten en een audiovisuele reis ondergaat welke hem/haar wordt geboden door slechts die twee prikkels (het beeld en geluid).

Van tijd tot tijd zal ik deze "showcase" updaten met nieuwe foto's totdat het einddoel bereikt is. Tot die tijd zullen jullie het moeten doen met de foto's van een ruimte-in-wording in plaats van de welbekende apparatuurfoto's.

<update 06-10-2006>

Huidige werkzaamheid is het aanbrengen van de eerste laag gipsplaat.

<update 15-10-2006>

De eerste laag gipsplaat is inmiddels aangebracht (foto's zullen volgen). Komende werkzaamheden zijn op de eerste plaats de ruimte wat opruimen en daarna de eerste laag gipsplaat 'sealen'.

<update 28-01-2007>

Wegens andere prioriteiten een tijd lang niet verder kunnen werken maar recentelijk gelukkig de draad weer kunnen oppakken. De eerste laag gipsplaat is volledig 'gesealed'. Allen naden, gaatjes en kiertjes zijn luchtdicht gemaakt. Het plaatsen van de toplaag gipsplaat is inmiddels in volle gang.

<update 31-01-2007>

Ondanks het secure werkje van het plaatsen van de toplaag loopt het redelijk voorspoedig. Inmiddels is al meer dan de helft voorzien van een tweede gipslaag in een sandwichconstructie. Het einde voor wat betreft de opbouw is in zicht aan het komen:-)

<update 04-02-2007>

Een kleine week meten, snijden, schaven, passen, verlijmen en schroeven verder. De toplaag is nu volledig aangebracht. Eerst 'sealen', het plafond aanbrengen en een isolerende deur maken voor het CV-hok en dan weer een nieuwe foto!

<------------------->

mvrg

Patrick

Online sinds:5/10/2006
Laatste wijziging:4/2/2007
Aantal keren bekeken:3112
 
› Bekijk de componenten van deze set