Persoonlijke gegevens

Naam:Jelle
Geregistreerd sinds:2/7/2008
Laatste wijziging:2/7/2008
Aantal keren bekeken:315
 

Sets van Jelle

Omschrijving:Jelle's stereo setType set:Stereo
Omschrijving ruimte:Woonkamer
Lange omschrijving:Na wat verschuivingen in de prioriteiten tot een set gekomen die bescheiden is qua formaat en goed samengaat met de ruimte waarin deze zijn werk moet doen. Jammer genoeg is het niet mogelijk om in de lengte van onze woonkamer te spelen, waardoor de set in de breedte staat opgesteld wat helaas tot een flinke staande golf rond de 38Hz leidt.

Een hoop spullen thuis geprobeerd en uiteindelijk voor een Primare I30 versterker, Marantz SA11-s1 cdp en Impulse Verso luidsprekers gekozen.
Erg tevreden met deze combinatie, maar als de ruimte, tijd en budget het weer toelaten zou ik graag weer met Lavardin of een mooie buizenversterker gaan spelen. Nu is echter een versterker nodig die een zo ruim mogelijke keus in luidsprekers toelaat en, ook belangrijk, een afstandsbediening heeft.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat niet uit naar een 'up-front' en analytisch geluid maar naar rust, controle en een mooie stage (met als het even kan ook nog natuurlijke klankkleuren) zodat ik 's avonds lekker kan ontspannen zonder een aangezet hoog/laag en luistermoeheid.
Online sinds:2/7/2008
Laatste wijziging:2/7/2008
Aantal keren bekeken:370
 
› Bekijk de componenten van deze set