Persoonlijke gegevens

Naam:hometheatrerulezz
Locatie:Groningen
Beroep:Callcenter kpn
Meet & Greet?:natuurlijk! geen probleem
Geregistreerd sinds:20/8/2006
Laatste wijziging:23/2/2007
Aantal keren bekeken:561

Sets van hometheatrerulezz

Omschrijving:Leuke stereoset, in uitbereiding naar htType set:Home Theater + Stereo
Omschrijving ruimte:4.5x3 meter slaapkamer
Lange omschrijving:in het kort mijn verhaal: tot 2 jaar geleden heb ik altijd geluisterd naar een setje van pc speakers. dit was wel grappig, maar ik wou meer. dus 2 jaar geleden kocht ik een surround setje en met dit surroundsetje was ik toen behoorlijk tevreden. het klonk wel grappig, met games en zo, maar echt muzikaal was het niet (lees: totaal niet)

en een jaar geleden besloot ik over te gaan op de aanschaf van een paar Monitor Audio S8 speakers. hier ben ik tot op heden erg tevreden over. imo super speakers die ik ook zeker niet snel weg zal doen.

een halfjaar gelden besloot ik om mijn toenmalige surround versterkertje van sony in te ruilen voor een 2550 van harman kardon. dit was ook een mooi ding.

enkele maanden gelden heb ik deze omgeruild voor een pm7200 omdat ik vooral muziek luister, en stereo versterkers over t algemeen beter klinken op 2 kanalen als een surround set. de laatste maanden heb ik mij ook gevestigt op de aanschaf van een plasma/ projector. na lang wikken en wegen denk ik nu er uit te zijn, ik denk over te gaan op de aanschaf van een 7e generatie plasma van pioneer, de 50". hier later meer over. [img]http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?action=dlattach;topic=35816.0;attach=30358;image[/img]
Online sinds:20/8/2006
Laatste wijziging:27/4/2007
Aantal keren bekeken:597
 
› Bekijk de componenten van deze set