Persoonlijke gegevens

Naam:Pim v/d L.
Leeftijd:33
Locatie:Zoetermeer
Beroep:Vakkenvuller xD
Meet & Greet?:Over een tijdje, als de setup compleet is.
Geregistreerd sinds:8/6/2007
Laatste wijziging:8/6/2007
Aantal keren bekeken:395
 

Sets van Pim v/d L.

Omschrijving:Pim's PompstationType set:Home Theater + Stereo
Omschrijving ruimte:Zolderkamer met HT/bed/pc/drumstel
Lange omschrijving:Welkom in mijn muzikale kamertje. Toen ik 15 was begon ik met een setje B&W DM640i speakers die ik na lang zakgeld sparen kon kopen voor een mooi prijsje. Echter duurde pret niet lang, het geld kwam maar niet voor een degelijke versterker en uiteindelijk besloot ik de speakers te verkopen zodat ik geld had voor een brommer.

Toen werd ik 16 en werd alles anders, ik begon met werken bij Albert Heijn en nu begon er eindelijk een geldstroom te komen waardoor een HT weer mogelijk werd. Echter ging eerst al het geld naar de muziek zelf. Dingen voor m'n drumstel en voor mijn studio. Na maanden geld stoppen in microfoons etc. vond ik het mooi geweest en wou ik weer geld gaan stoppen in het HT gebeuren.

Begin april ging ik met een vriend van mij afentoe ergens naar wat speakers luisteren en na diverse luister sessies besloot ik dat het de 600 serie van B&W moest worden en dan de 602's als voorluidsprekers. Waarom? Omdat ik deze zelfs de 603 en 604 vond wegspelen.

Om zo snel mogelijk alle apparatuur en spullen te hebben besloot ik voor 2e hands spullen te gaan. Echter duurde het meer dan een maand om een setje 602 S3's in calvados te vinden. Maar eindelijk begin mei was het zo ver en kwamen de speakers hier te staan en zo begon het balletje te rollen. Kon van Crista een Marantz 5300 overnemen. Mooie kabels gekocht van Canare, LCR 60 gekocht van Jorge en nu weer hard aan het sparen voor 601's als rears en een SVS sub.

To be continued.
Online sinds:8/6/2007
Laatste wijziging:6/8/2007
Aantal keren bekeken:1104
 
› Bekijk de componenten van deze set