Persoonlijke gegevens

Naam:Leo
Geregistreerd sinds:28/10/2006
Laatste wijziging:8/3/2012
Aantal keren bekeken:424

Sets van Leo

Omschrijving:Van Callas tot WilliamsType set:Home Theater + Stereo
Omschrijving ruimte:Zithoek in de woonkamer
Lange omschrijving:Sinds 3 jaar beleef ik veel plezier aan mijn home-theaterset. Mijn belangstelling gaat uit naar muziek. Dit gaat van klassiek tot Robbie Williams.
In juni 2006 heb ik de inmiddels veelbesproken Samsung-decoder aangeschaft om daarmee ten volle te kunnen genieten van mijn Loewe Spheros lcd. Vanaf dat moment heb ik gezien welke mooie beelden mijn Loewe tevoorschijn tovert. Hierdoor werd ik ontevreden met mijn dvd-beeld en ben ik mij gaan orienteren om mijn set te gaan updaten.

Update 23 januari 2007
Na lang zoeken, luisteren, lezen en testen heb ik vandaag de knoop doorgehakt en de beslissing genomen mijn set daadwerkelijk te gaan updaten en heb de order geplaatst.
De keuze is gevallen op :
Meridian G91A (dvd/cd-speler, tuner en voorversterker)
Meridian G55 (eindversterker)
Wilson Benesch ARC (frontspeakers)
Velodyne DD-12 (subwoofer)
Bekabeling : Nordost Red Down - Nordost Baldur - Isotek

Ik ben zeer in mijn nopjes maar zal nog wel enkele wegen geduld moeten oefenen voordat de set geplaatst kan worden. Maar gelukkig mag de proefset blijven staan.

Update 7 februari 2007
Vandaag het bericht ontvangen dat op 14 februari de nieuwe set zal worden geplaatst.

Update 7 maart 2007
Sinds enkele weken GENIETEN wij met volle teugen van onze Meridian/WB-set. We zijn zeer in onze nopjes.
Omdat mij vrouw een vooruitziende blik heeft gehad heeft ze onze lp-collectie sinds vele jaren op een rustig plaatsje bewaard. Zelfs de muizen hadden geen schijn van kans. Om ze niet nog jaren doel- en werkeloos op zolder door te laten brengen hebben we vandaag een draaitafel gekocht. Na wederom lang wikken en wegen hebben wij de Wilson Benesh Full Circle besteld. Zoals het er nu naar uitziet zal hij over ruim een week worden geplaatst. Ik denk dat we nu weer voor vele jaren plezier in huis hebben gehaald.

Update 8 maart 2012
Binnenkort ga ik afscheid nemen van mijn Meridian spulletjes. Enkele jaren hebben wij daar met veel plezier naar geluisterd en zijn we toe aan wat anders.
De keuze is gevallen op de Linn Klimax DSM en Linn Klimax Twin. Deze heb ik ter lering en vermaak in huis kunnen hebben maar na vertrek van Bjorn wist ik het al. Dit is het 'm. Heerlijk geluid op mijn Trinitys.

Vandaag met Bjorn zaken gedaan en bestelling geplaatst en nu even afwachten. Gelukkig mocht de demoset blijven staan tot levering van de nieuwe set. Op advies van Bjorn tevens gedeeltelijk de bekabeling aangepast met Audioquestkabels.
Nu dus geduld bewaren.

Update 10 september 2013
Trinitys vervangen door Linn Akubarik/Aktief.


Online sinds:28/10/2006
Laatste wijziging:13/9/2013
Aantal keren bekeken:447
 
› Bekijk de componenten van deze set