Beveiligings maanden bij ITC

Gestart door J.A.F._Doorhof, mei 26, 2009, 09:33:11

« vorige - volgende »

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

J.A.F._Doorhof

Nieuwsbrief ITC: Voorkom een digitale nachtmerrie, met oplossingen voor de grote en kleine beurs!
Veiligheidsmaanden bij ITC Computer Systems

Dataverlies vanwege een kapotte computer?
Het is een digitale nachtmerrie: een gevallen laptop die kapot gaat, een calamiteit of virus waardoor al uw digitale bestanden worden vernietigd. Het kwijtraken van digitale vakantiefoto's, filmpjes, werkbestanden, contracten, muziek, films... Ooit in aanraking gekomen met dataverlies?
Als gevolg van toenemend computergebruik worden er steeds meer bestanden en gegevens opgeslagen op computers. En, des te meer gaat er verloren als er een computer stuk gaat! Voorkomen is beter dan genezen. Het terugkrijgen van alle data bij een computercrash is geen zekerheid; daarnaast is het een tijdrovend en duur project. De gemiddelde Nederlander heeft 4 usb sticks in bezit, maar is vaak ook eentje kwijt. Dus neem even de tijd om deze nieuwsbrief door te nemen en doe u voordeel er mee.

Tien tips om data te beveiligen
Uw data  is waardevol. Wij begrijpen dit! Wij hebben tien gouden tips om data te beschermen op een rij gezet. Doe uw voordeel hiermee!

1. Maak regelmatig maken van backups, om data veilig te stellen. Creëer een 'backup-strategie'. Stel vast welke bestanden wanneer op welk apparaat opgeslagen dienen te worden. Flash, tape, harde schijven, DVD RW recorders; neem gerust contact op met onze technische dienst om voor- en nadelen van elk apparaat te bespreken.

2. Nooit meer vergeten om een backup te maken met de automatische backup-oplossingen van Acronis True Image Home: eenvoudig betrouwbare en of automatische bakcups maken. Nu voor € 39.95 ipv € 49.95

3. Investeer in kwaliteit en kies voor de beste prijs / kwaliteitverhouding. Er zijn veel verschillende soorten harde schijven op de markt, die gebruik maken van verschillende technologieën en materialen. Kies voor een 'bureau'-oplossing, een externe noteboko harddisk (zonder stroom) of misschien is een netwerkharddisk of Qnap Server met een of meerdere harddisken wel de juiste keuze

4. Service is belangrijk in het geval van een calamiteit. Onze technische dienst staat voor u klaar, en buiten onze openingstijden reageren wij per email of op ons forum www.htforum.nl.

5. Bescherm opgeslagen data, kies voor een externe harde schijf of USB stick met wachtwoord encryptie.
6. Installeer een betrouwbaar anti-virus programma om virusaanvallen af te weren. Hackers gebruiken relatief vaak Nederlandse websites om virussen te verspreiden. Dat stelt het bedrijf Symantec in een jaarlijks rapport over internetveiligheid. Nederland staat daarbij nog boven Rusland. Alleen op Amerikaanse, Chinese en Oekraïense sites doken meer virussen op. Volgens de internetbeveiliger zijn veel Nederlandse websites slachtoffer van hackers geworden door de film 'Fitna' van Geert Wilders, die veel islamitische computerfanaten in het verkeerde keelgat schoot. Deze braken vervolgens in op de sites waar de film werd vertoond. Symantec verzamelt het hele jaar door gegevens over virussen en andere schadelijke computercodes. Volgens het rapport moesten vorig jaar 1,6 miljoen nieuwe virusdefinities worden gemaakt. Dat is zestig procent van het totaal aantal definities ooit aangemaakt. Zie ommezijde voor aanbiedingen
7. Bewaar kopieën van data op verschillende plaatsen. Een veilige, koele, droge plek geniet de voorkeur. Vergeet niet, voorkomen van dataverlies is beter dan genezen!

8. Controleer met regelmaat gemaakte backups. Zijn de opgeslagen bestanden en gegevens nog toegankelijk? Is uw harde schijf nog bruikbaar, zijn uw dvd's niet beschadigt?

9. Aan het milieu denken bij de aanschaf van een harde schijf? Notebook harde schijven worden gevoed worden door de computer zelf. Dat betekent milieu-technisch dat er stroom wordt bespaard! Kies voor een harde schijf met een aluminium of rubberen behuizing om de 'groene bijdrage' te vergroten. De materialen aluminium en rubber zijn gerecycled en daarom erg milieuvriendelijk!

10. Dezelfde data nodig op verschillende locaties? Wij adviseren om data op een compact en mobiel medium te bewaren, zoals een USB stick of netwerkharddisk. Er zijn zelfs Netwerk harddisken die via internet overal ter wereld benaderbaar zijn.

AANBIEDINGEN
HARDWARE

Kingston 16GB datatraveler USB stick                         € 34.95
Kingston 8GB datatraveler USB stick                         € 22.50
Kingston 4GB datatraveler USB stick                         € 22.50

Toshiba 160GB Externe harddisk 2.5" (zonder voeding, alu case)               € 54.95
Toshiba 320GB Externe harddisk 2.5" (zonder voeding, alu case)                € 69.95
Toshiba 500GB Externe harddisk 2.5" (zonder voeding, alu case)                € 99.95

Toshiba 640GB Externe harddisk 3.5", alu case                      € 75.00
Toshiba 1TB Externe harddisk 3.5", alu case                     € 89.95    

10 pack Verbatim DVD+R Dual Layer: 8.5GB of 240min 8 speed                € 22.95    
10 pack Verbatim CD-R Super Crystal: 700mb, 52 speed,                  €   7.95    
(Bestand tegen UV straling, levensduur 100jaar, levenslange garantie)

SOFTWARE
Acronis True Image: snel, eenvoudig betrouwbare backups maken, een exacte kopie van uw complete harddisk (incl besturingssysteem) of enkele bestanden, automatisch of handmatig meerdere backups tegelijk maken, probeerversie mogelijk  € 39.95
Acronis Disk Director Suite10: reorganiseer uw PC voor beter prestaties en gegevensbeveiliging                         € 39.95
Acronis Disk Expert Suite: True Image + Director Suite 10               € 69.95

Norton 360 v3: de lichtste, snelste en meest complete all in one beveiliging: antivirus, botnetbescherming, netwerkbeveiliging, automatisch backup en herstel, antispyware, identity safe, firewall, browserbeveiliging.
Norton 360 1 gebruiker                            € 39.95
Norton 360 3 gebruikers                           € 79.95    

CAMERA'S
Eminent Wireless MPEG4 internet camera                      € 145.00
Bekijk live videobeeelden, met bewegings en nacht sensor, WPA encryptie, ingebouwde microfoon, makkelijk in uw netwerk te installeren met nederlandse gebruiksaanwijzing en 5 jaar garantie
Complete harddisk recorder met binnen en buitencamera                   € 699.00
(demonstratie in onze showroom)    

ENERGIE BESPARING
Energy Keeper:                               € 49.95   
Bespaar stand-by energieverbruik 15 tot 40 Euro per jaar, inclusief overspaningsbeveiliging, ook voor uw netwerk, met een druk op de knop alle aansgesloten apparatuur aan en uit, (u hoeft niet te wachten tot windows klaar is)

NAVIGATIE: Nooit meer de weg kwijt en altijd op tijd
Mio Moov 370 Navigeren Zonder Grenzen
De Moov 370 wordt geleverd met een voorgeïnstalleerde verkeersmodule die u van te voren waarschuwt wanneer er problemen te verwachten zijn op uw route.  Op de Moov 370 staan kaarten van 22 Europese landen geïnstalleerd en met Mio's vernieuwende Local Search, hebt u altijd en waar u ook bent toegang tot een enorme hoeveelheid informatie over restaurants, winkels en vele andere voorzieningen in de omgeving. Het prachtig ontworpen, superdunne profiel bevat geavanceerde technologie, zoals de SiRF Instant Fix II GPS-ontvanger. , 4.3" touchscreen, ingebouwde Bluetooth module, geen handsfreeset meer nodig.       
€ 199.00

Mio Moov 200: Krachtige navigatie met 3.5" scherm                   € 125.00

www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

"Omdat je je iets niet kan voorstellen betekent dat niet dat het niet kan gebeuren"

Snel beantwoorden

Waarschuwing: er is al ten minste 60 dagen geen nieuw bericht geplaatst in dit topic.
Tenzij je zeker weet dat je hier wilt reageren, overweeg je beter om een nieuw topic aan te maken.

Naam:
E-mail:
Verificatie:
Please leave this box empty:
Typ de afgebeelde letters over
Luister naar de letters / Vraag een andere afbeelding aan

Typ de afgebeelde letters over:
sneltoetsen: gebruik alt+s om te verzenden/posten, of alt+p om te bekijken