The Munsters 2023

Gestart door J.A.F._Doorhof, mei 10, 2023, 06:54:33

« vorige - volgende »

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

J.A.F._Doorhof

The Munsters is een stukje geschiedenis
Een fantastische serie opgevolgd door redelijk leuke films.

Heb je nog nooit een aflevering gezien kan ik je het 100% aanraden. Ondanks dat het zwart wit is is de humor gewoon tijdloos.

Dat heeft ook rob zombie gedacht en heeft de franchise een "reboot" gegeven. Een film die we allebei dolgraag wilde zien....

Laten we hopen dat er een tweede komt want de eerste was ....

De karakters zijn goed gevonden en vooral de "count" was redelijk spot on, maar ook de rest van de cast was op zich goed gevonden en geloofwaardig.

Belichting in de hele film is subliem, en ook de standpunten etc zijn allemaal mooi.

Maar toch kon de film ons niet echt overtuigen. Het verhaal is meer gericht op het ontstaan van de gestoorde relatie tussen Herman en zijn "schoonvader" en waar dit in de serie eigenlijk altijd zorgde voor hilarische situaties is het in de film net alsof ze elke keer de plank net mis slaan.

Het is leuk om te zien hoe ze uiteindelijk in mocking bird road terecht komen en kennis maken met de buurt maar dan stopt de film eigenlijk op het punt waar we de hele film naar toe leven.

Mixed feelings. En als het alleen bij deze film blijft doodzonde. Absoluut leuk om te zien als Munsters liefhebber. maar daarna ook weer zo te vergeten.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

"Omdat je je iets niet kan voorstellen betekent dat niet dat het niet kan gebeuren"