nieuwe sponsorregels per 1 janauri 2024

Started by Annewiek, January 12, 2014, 20:55:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Annewiek

Nieuwe sponsorregels per 1 januari 2024, hierbij vervallen alle vorige (online) regels.

De mogelijkheden:
1. Sponsor zonder banner:  mag alleen "gebruikt of demo" posten in de markt-sectie: €20,00 p/mnd, vanaf 1 maand
2. Sponsor met kleine banner: posten in sponsorsectie, geen markt: €35,00 per maand, vanaf 1 maand
3. Sponsor met grote banner: posten in sponsorsectie en markt-sectie: €65,00 per maand. Alleen p/3 mnd mogelijk
Optie: extra bij 2 of 3: eigen childboard, uw eigen forum onder htforum.nl
In overleg zijn ook andere combinaties mogelijk.

Definities:
www.htforum.nl (het board): grootste community van de Benelux over home theater, audio en video. Forum wordt gereguleerd door vrijwilligers; de moderators.

Sponsor: bedrijf dat www.htforum.nl wil steunen en zich wil profileren dmv plaatsing van een banner op dit forum en in ruil daarvoor mag posten in de sponsorsectie met één account.

Banner: bij voorkeur een animated gif van maximaal 100 kb. Er zijn twee maten banners, namelijk klein:160x55pixels en groot: 320x55. Banners staan in de header in www.htforum.nl. Deze schuiven langzaam voorbij bij opening van de site. Ivm ook gebruik op kleinere schermen is gekozen om deze header niet vast te zetten. Voor de duidelijkheid nog even de maten in cm klein: 5.64x1.94, groot 11.29x1.94

Childboard: uw eigen forum in www.htforum.nl. Alleen mogelijk icm banner, prijs €25,00 extra per maand. Wordt gelijk met banner gefactureerd. Eenmalige startkosten zijn €25,00.

Forumbeheerder: ITC Home Theater, zij betaald de forumkosten en mailt facturen naar de sponsors per kwartaal, dat wil zeggen rond 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. En voorgaand aan de maand van maandsponsoring.

Regels
Forumbeheerder is niet verantwoordelijk voor uitspraken van leden, maar zal ingrijpen als leden zich extreem uitlaten.

Voor het posten door sponsors gelden dezelfde regels als voor leden en bezoekers. Commerciële posts zijn alleen toegestaan in sponsorbord of markt. Op het board zelf mag niet commercieel gepost worden dus geen aanbiedingen en prijzen. "Mail voor informatie of prijzen" bij mogelijke vragen mag wel. Maar dus geen directe verkoopacties.

Sponsor is zelf verantwoordelijk voor een goedwerkende banner. Uiteraard krijgt sponsor bericht als banner niet juist is. Tussentijdse wijziging van uw banner is gratis mogelijk. En we kunnen ook uw banner.

Sponsors kunnen per maand instappen. De sponsoring wordt automatisch verlengd. Beëindigen van de overeenkomst uiterlijk 2 weken voor het einde van het kwartaal. Automatische incasso heeft de voorkeur. Vraag hiervoor het formulier op bij Annewiek Doorhof via [email protected]

ITC Home Theater factureert per kwartaal. Buitenlandse bedrijven met BTW nummer betalen geen BTW.  Facturen worden per 1 januari 2014 alleen per mail gestuurd.

Bij niet tijdige betaling ontvangt sponsor eenmaal een herinnering via een pm. Indien betaling dan nog niet ontvangen wordt leidt dit tot blokkering van het sponsoraccount en verwijdering van de banner. Uiteraard blijft de openstaande factuur gewoon van kracht. Toegang tot het sponsoraccount wordt alleen opengezet na de eerste incasso via het automatische incasso formulier.

Door betaling van de factuur gaat u akkoord met bovenstaande regels. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie of aanmelden
Annewiek Doorhof
[email protected]
www.hometheater.nl
www.studioFD.nl