Interesse peiling voor VideoEQ pro

Gestart door J.A.F._Doorhof, mei 30, 2012, 18:31:24

« vorige - volgende »

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

J.A.F._Doorhof

Iedereen kent ondertussen wel de calibraties die wij uitvoeren, maar er zal altijd wel ergens een beperking zitten in een toestel of een projector waar we simpelweg niet om heen kunnen kalibreren.

Niet elk toestel heeft bv een uitgebreide gamma, CMS of 10 punts grayscale instelling of combinatie daarvan.
Dit maakt het vaak niet mogelijk om echt het maximale uit een display te halen, want geloof het of niet, dat die instellingen er niet zijn betekend niet dat het toestel niet naar de standaard gekalibreerd kan worden.

Soms zijn er ook geen CMS systemen aanwezig op projectoren waarvan je denkt "WTF", en hoe los je dat dan weer op ?

Sinds een tijdje is er een apparaat op de markt genaamd de VideoEQ pro welke het mogelijk maakt om elke display/projector uit te rusten met een 3D CMS systeem, gamma en grayscale calibratie. Sinds kort ondersteund de unit ook volledig 3D doorvoer en vandaar dat hij opnieuw onze aandacht trok, dit in combinatie met de VW1000 welke op zich een waanzinnige projector is, maar CMS mist en natuurlijk de JVC instap serie die ook geen CMS heeft. Maar denk ook aan de legio projectoren die wel een CMS hebben maar niet genoeg "range" waardoor het beeld dus niet 100% volgens de REC709 standaard te krijgen is, aangezien bij de meeste projectoren er sprake is van oververzadiging is de VideoEQ pro daar dus ideaal voor.

Tel daarbij op dat onze nieuwe software voor de calibraties de VideoEQ pro volledig ondersteund en je snapt de potentie voor dit apparaat als je sowieso al je calibraties bij ons laat doen.

Vandaar dat we eens de interesse peilen voor mensen die een VideoEQ pro zouden willen aanschaffen.
LET OP !!!
Dit is een LOSSE unit die tussen je display en bron geplaatst word, bv na de HDMI switcher, en is dus niet display afhankelijk, maw als je een andere display of projector koopt kun je hem gewoon blijven gebruiken.

We zijn in onderhandeling voor een speciale prijs, maar reken op rond de 1000-1200 euro. Dit lijkt veel geld, maar realiseer je bv dat als je een display wilt kopen met een full blown CMS dit vaak meer kost, en bij bv plasma's en LCD's zijn de CMS systemen vaak OF niet goed (missen bv helderheid), OF gewoon weg niet aanwezig voor alle kleuren, OF ze hebben niet genoeg range, maw als je het goed bekijkt un je op nagenoeg alle TV's winst halen, en in veel gevallen ook bij projectoren.

Heb je dus interesse laat het even weten.
www.hometheater.nl   /   ISF & HAA certified
Custom installer

Volledige ISF calibraties inclusief HDR en 4K.

"Omdat je je iets niet kan voorstellen betekent dat niet dat het niet kan gebeuren"

Snel beantwoorden

Waarschuwing: er is al ten minste 60 dagen geen nieuw bericht geplaatst in dit topic.
Tenzij je zeker weet dat je hier wilt reageren, overweeg je beter om een nieuw topic aan te maken.

Naam:
E-mail:
Verificatie:
Please leave this box empty:
Typ de afgebeelde letters over
Luister naar de letters / Vraag een andere afbeelding aan

Typ de afgebeelde letters over:
sneltoetsen: gebruik alt+s om te verzenden/posten, of alt+p om te bekijken