login

Author Topic: Geen ingangssignaal???  (Read 1284 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Perfectionist

  • Administrator
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+13)
  • Posts: 7756
  • Gender: Male
  • Wat perfect is bepaal je zelf.
Geen ingangssignaal???
« on: June 9, 2006, 22:21:46 »
In verband met de voorbereiding van een presentatie heb ik mijn Dell aangesloten op een Hitachi beamer, maar hij geeft steeds "geen ingangsignaal op RGB2" (poort waar de laptop op aangesloten is). Iemand enig idee hoe dit te verhelpen?
Arcam FMJ A32 / FMJ T31 / FMJ BDP 300 / Audio Physic Tempo 25 / Panasonic TH-46PZ85 Plasma

Offline BarcoCRT

  • Trade (+31415)
  • HT forum legend group
  • ******
  • Trade Count: (+4)
  • Posts: 2759
  • Gender: Male
  • Trade (-31415)
Re: Geen ingangssignaal???
« Reply #1 on: June 10, 2006, 00:59:00 »
In verband met de voorbereiding van een presentatie heb ik mijn Dell aangesloten op een Hitachi beamer, maar hij geeft steeds "geen ingangsignaal op RGB2" (poort waar de laptop op aangesloten is). Iemand enig idee hoe dit te verhelpen?
Blauwe Fn toets + F8 toets, even wachten en mogelijk nog een of twee maal deze toetscombinatie gebruiken. Je doorloopt dan cyclisch door de volgende combinaties: Laptop scherm, laptop scherm + VGA uit, VGA uit.

Alternatieve methode is om met de projector aangesloten het Beeldscherm Control Panel te openen en het tweede scherm te selecteren en dan de optie bureaublad uitbreiden naar dit scherm aan te vinken. Pas evt de resolutie aan zodat de projector native wordt aangestuurd. Nu werk je Dual-Head met een bureaublad wat zich op twee beeldschermen bevind. Deze methode is wel iets fraaier aangezien dan niet iedereen meekijkt naar je desktop + snelkoppelingen etc. Je presentatie vertoon je dan in het tweede scherm
Barco Cine 9 | Da-Lite tab-tensioned 3m | Crystalio II | Meridian 568.2MM | Chord SPM 2000 | Pioneer HLD-X9 | PS3
Pioneer LX5090 | Dune BD Prime 3.0

Offline WJUC

  • member
  • ***
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 205
  • Gender: Male
  • Place Personal Text Here
Re: Geen ingangssignaal???
« Reply #2 on: June 10, 2006, 01:08:57 »
Waarom sluit je hem niet via vga aan?

Online Perfectionist

  • Administrator
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+13)
  • Posts: 7756
  • Gender: Male
  • Wat perfect is bepaal je zelf.
Re: Geen ingangssignaal???
« Reply #3 on: June 10, 2006, 09:57:12 »
Blauwe Fn toets + F8 toets, even wachten en mogelijk nog een of twee maal deze toetscombinatie gebruiken. Je doorloopt dan cyclisch door de volgende combinaties: Laptop scherm, laptop scherm + VGA uit, VGA uit.

Dit heb ik geprobeerd maar ws niet vaak genoeg. Ga ik vandaag wederom proberen. Bedankt!

Quote
Alternatieve methode is om met de projector aangesloten het Beeldscherm Control Panel te openen en het tweede scherm te selecteren en dan de optie bureaublad uitbreiden naar dit scherm aan te vinken. Pas evt de resolutie aan zodat de projector native wordt aangestuurd. Nu werk je Dual-Head met een bureaublad wat zich op twee beeldschermen bevind. Deze methode is wel iets fraaier aangezien dan niet iedereen meekijkt naar je desktop + snelkoppelingen etc. Je presentatie vertoon je dan in het tweede scherm


Dit is via het configuratiescherm toch, en dan beeldscherm openen? Ga ik ook proberen. Eveneens bedankt voor je uitleg!
« Last Edit: June 10, 2006, 09:57:42 by perfectionist »
Arcam FMJ A32 / FMJ T31 / FMJ BDP 300 / Audio Physic Tempo 25 / Panasonic TH-46PZ85 Plasma

Online Perfectionist

  • Administrator
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+13)
  • Posts: 7756
  • Gender: Male
  • Wat perfect is bepaal je zelf.
Re: Geen ingangssignaal???
« Reply #4 on: June 10, 2006, 09:58:06 »
Waarom sluit je hem niet via vga aan?

Dus via de S-video uitgang?
Arcam FMJ A32 / FMJ T31 / FMJ BDP 300 / Audio Physic Tempo 25 / Panasonic TH-46PZ85 Plasma

Offline wolsinkpower

  • senior member
  • *****
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 1299
  • Gender: Male
Re: Geen ingangssignaal???
« Reply #5 on: June 10, 2006, 10:33:56 »
Waarom sluit je hem niet via vga aan?

RGB2 = VGA.. :)
Ash: Klaatu verrata n... Necktie... Nickel... It's an "N" word, it's definitely an "N" word!
Marquee 8111][Samsung 32C650 tv][ Sony STR-DE695 ][Core i5-750 HTPC][Magnat Motion Series 5.1 ][KEF 104AB][Cambridge Audio A1 MK3 Special Edition][Thorens TD-165][Philips CD104

Online Perfectionist

  • Administrator
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+13)
  • Posts: 7756
  • Gender: Male
  • Wat perfect is bepaal je zelf.
Re: Geen ingangssignaal???
« Reply #6 on: June 11, 2006, 00:28:11 »
Blauwe Fn toets + F8 toets, even wachten en mogelijk nog een of twee maal deze toetscombinatie gebruiken. Je doorloopt dan cyclisch door de volgende combinaties: Laptop scherm, laptop scherm + VGA uit, VGA uit.

Alternatieve methode is om met de projector aangesloten het Beeldscherm Control Panel te openen en het tweede scherm te selecteren en dan de optie bureaublad uitbreiden naar dit scherm aan te vinken. Pas evt de resolutie aan zodat de projector native wordt aangestuurd. Nu werk je Dual-Head met een bureaublad wat zich op twee beeldschermen bevind. Deze methode is wel iets fraaier aangezien dan niet iedereen meekijkt naar je desktop + snelkoppelingen etc. Je presentatie vertoon je dan in het tweede scherm


Alles geprobeerd maar de beamer reageert gewoon niet. Dus zowel de F8 toets als het beeldscherm controle paneel. Voor de zekerheid heb ik de laptop aangesloten op de flatpanel van mijn pc en daar doet het wel op. Conclusie is dat het in de beamer zit, alleen wat? Hij laat alleen zien "geen ingangssignaal op RGB1/2". Vreemd!

Arcam FMJ A32 / FMJ T31 / FMJ BDP 300 / Audio Physic Tempo 25 / Panasonic TH-46PZ85 Plasma

Offline BarcoCRT

  • Trade (+31415)
  • HT forum legend group
  • ******
  • Trade Count: (+4)
  • Posts: 2759
  • Gender: Male
  • Trade (-31415)
Re: Geen ingangssignaal???
« Reply #7 on: June 11, 2006, 00:39:55 »
Wat is de resolutie van je LCD scherm en wat is de resolutie van de projector?

Tip om lage resolutie-neeld te testen:
Probeer eens de pc op te starten met de projector werkend aangesloten, en ga dan eens in de BIOS van je pc, wiizig niets in de BIOS, daar is geen reden voor. Nu heb je beeld met een lage resolutie wat ELKE projector moet kunnen weergeven. Probeer ook terwijl je in de BIOS zit Fn + F8 meerdere keren.

Welk OS draai je eigenlijk? Windows XP is het meest flexibel in het omgaan met meerdere monitoren.
Welk type laptop heb je?
Barco Cine 9 | Da-Lite tab-tensioned 3m | Crystalio II | Meridian 568.2MM | Chord SPM 2000 | Pioneer HLD-X9 | PS3
Pioneer LX5090 | Dune BD Prime 3.0