2

Author Topic: Dune HD Smart D1  (Read 87393 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zymotic

  • HT forum donateur
  • HT forum legend group
  • *******
  • Trade Count: (+14)
  • Posts: 2598
  • Gender: Male
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #325 on: May 17, 2013, 19:22:35 »
Helaas al buiten de garantie, maar met een 2,5"disk werkt het wel. Lijkt wel of er net te weinig stroom is om een 3,5" aan te sturen.

Offline frankp

  • HT forum donateur
  • HT forum legend group
  • *******
  • Trade Count: (+6)
  • Posts: 2094
  • Gender: Male
  • Snorro
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #326 on: May 18, 2013, 11:55:43 »
Klopt, dat is ook het probleem.

Offline Zymotic

  • HT forum donateur
  • HT forum legend group
  • *******
  • Trade Count: (+14)
  • Posts: 2598
  • Gender: Male
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #327 on: May 18, 2013, 13:03:19 »
Enig idee of dat zelf te repareren is?

Offline frankp

  • HT forum donateur
  • HT forum legend group
  • *******
  • Trade Count: (+6)
  • Posts: 2094
  • Gender: Male
  • Snorro
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #328 on: May 18, 2013, 17:19:03 »
Nee daar heb ik geen flauw idee van. Weet ook niet waar het probleem exact in zit. Ze hebben het gehele moederbord/printplaat vervangen.

Offline swestland

  • New member
  • *
  • Trade Count: (+1)
  • Posts: 37
  • Blackjack!
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #329 on: May 27, 2013, 11:25:58 »
Ik heb deze speler al een hele tijd in bezit en hij werkt echt nog steeds top! Enige gemist is de 3D ondersteuning maar daar heb ik toch niet zo veel behoefte aan haha. :)

Ook goed dat er nog steeds firmware updates blijven komen. Ik zou hem echt nog steeds aanraden.
| Monitor Audio Gold GX100 | Monitor Audio Gold GX150C | Velodyne SPL-1200 Ultra Sub | Sony A1E-55 OLED

Online modde239

  • HT forum donateur
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 3200
  • Gender: Male
  • The Truth Is Out There....
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #330 on: May 27, 2013, 19:15:48 »
Hij ondersteund wel 3D sbs bestanden en dat werkt erg goed.....

Offline mdoe

  • New member
  • *
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 44
  • Gender: Male
  • Be Awesome
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #331 on: June 8, 2013, 19:48:51 »
Hallo Allemaal,

Heb nu mijn nieuwe D1 gekoppeld aan mijn Marantz 1603 en Sony Bravia. Alles netjes met HDMI.
Heb via de iMac op de Dune een film geplaatst, maar hij pakt de audio van de televisie boxen maar niet van mijn Marantz speakers?

Wat gaat hier fout..



Marantz NR1603 | Boston Acoustics A25 | A23 | Dynaudio 3X | SVSound SB-1000 | Dune HD D1 | Apple TV | Sony Bravia 40" | Logitech Harmony Ultimate

Offline htjan160756

  • senior member
  • *****
  • Trade Count: (+18)
  • Posts: 586
  • Gender: Male
    • Mijn Films
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #332 on: June 8, 2013, 22:41:06 »
Hallo,

Ik heb een vraag....
Ik wil de HDI Dune HD Smart BE bij kopen voor de Dune H1, maar kan ik hier ook Blu-ray / dual layer DVD's afspelen waar BV MKV/ISO/H.264 bestanden opstaan?

Groetjes J@n


Offline swestland

  • New member
  • *
  • Trade Count: (+1)
  • Posts: 37
  • Blackjack!
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #333 on: June 10, 2013, 21:27:02 »
Hallo Allemaal,

Heb nu mijn nieuwe D1 gekoppeld aan mijn Marantz 1603 en Sony Bravia. Alles netjes met HDMI.
Heb via de iMac op de Dune een film geplaatst, maar hij pakt de audio van de televisie boxen maar niet van mijn Marantz speakers?

Wat gaat hier fout..
Je moet op zoek naar de audio/hdmi passthrough optie in je versterker. Die pakt namelijk nu het audio signaal niet en stuurt het door naar je TV. Of je kan op je tv instellen dat hij als speaker systeem je Marantz moet gebruiken. Bij Bravia zit dat vaak onder het Sync menu en dan de optie speakers.
| Monitor Audio Gold GX100 | Monitor Audio Gold GX150C | Velodyne SPL-1200 Ultra Sub | Sony A1E-55 OLED

Offline htjan160756

  • senior member
  • *****
  • Trade Count: (+18)
  • Posts: 586
  • Gender: Male
    • Mijn Films
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #334 on: June 18, 2013, 00:15:19 »
Hallo,

Nou ik heb de Dune BE maar gekocht, maar ik heb hem aangesloten zoals in de gebruiksaanwijzing maar er gebeurt niks en ik zie ook niks, geen icon.
Ook de eject knop doet niks, iemand een idee?

Groetjes J@n

Offline Hanky Panky

  • Meesterlijk lid én
  • HT forum donateur
  • The ultimate HT Forum elite group
  • *******
  • Trade Count: (+1)
  • Posts: 10247
  • Gender: Male
  • Kiss this
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #335 on: June 18, 2013, 00:29:51 »
Hallo,

Nou ik heb de Dune BE maar gekocht, maar ik heb hem aangesloten zoals in de gebruiksaanwijzing maar er gebeurt niks en ik zie ook niks, geen icon.
Ook de eject knop doet niks, iemand een idee?

Groetjes J@n

De powerknop op de achterkant ?
Wat! Wat! Wat is probleem!!??

Pioneer KRP-500M // Denon AVR-X4000 // Dune HD D1 // Sonos Connect // ATV4 64GB // ASW Cantius 404/204 F&R // B&W M1 Center // SVS PB-1000 in custom exclusive Maple matt

Offline htjan160756

  • senior member
  • *****
  • Trade Count: (+18)
  • Posts: 586
  • Gender: Male
    • Mijn Films
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #336 on: June 18, 2013, 03:54:53 »
De powerknop op de achterkant ?

Hallo,

Bedankt, maar die had ik aan staan.

Groetjes J@n

Offline htjan160756

  • senior member
  • *****
  • Trade Count: (+18)
  • Posts: 586
  • Gender: Male
    • Mijn Films
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #337 on: June 20, 2013, 15:30:06 »
Hallo,

Nou het was simpel, na dat ik de E-sata kabel had omgedraaid werkte de Blu-ray speler.
Ik kan nu ook zelf mijn antwoord geven op mijn eigen vraag.
Ja, je kunt dus ook op een Blu-ray een paar films zetten in het format MKV, ISO enz. (ook door elkaar) en deze afspelen.

Groetjes J@n

Offline htjan160756

  • senior member
  • *****
  • Trade Count: (+18)
  • Posts: 586
  • Gender: Male
    • Mijn Films
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #338 on: June 29, 2013, 15:31:39 »
Hallo,

Ik heb een nieuw probleem, ik zette altijd mijn films via de PC op de harde schijf (bracket), maar dat lukt niet meer.
Ik weet dat het via EXT2 moet maar deze werkt niet op Windows 8.
Weet iemand hoe ik dit nu wel voor elkaar kan krijgen, via het net wil ik niet.
Het lukt trouwens ook niet om files van de schijf af te halen via de PC, krijg de melding dat de schijf beveiligd is.
in total commander UP staat achter elke extensie een R, deze kan ik niet verwijderen of veranderen.

Groetjes J@n

Offline htjan160756

  • senior member
  • *****
  • Trade Count: (+18)
  • Posts: 586
  • Gender: Male
    • Mijn Films
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #339 on: July 4, 2013, 23:09:39 »
Hallo,

Ik heb een nieuw probleem, ik zette altijd mijn films via de PC op de harde schijf (bracket), maar dat lukt niet meer.
Ik weet dat het via EXT2 moet maar deze werkt niet op Windows 8.
Weet iemand hoe ik dit nu wel voor elkaar kan krijgen, via het net wil ik niet.
Het lukt trouwens ook niet om files van de schijf af te halen via de PC, krijg de melding dat de schijf beveiligd is.
in total commander UP staat achter elke extensie een R, deze kan ik niet verwijderen of veranderen.

Groetjes J@n

Hallo,

Dit probleem is ook weer opgelost.
Het programma Ext2Fsd 0.51 installeert niet in Windows 8 tenzij je eerst de compatibiliteit aanpast naar Windows 7.
Nu werkt het installeren wel.
Om de schijf beschrijf baar te maken ga je na het opstarten van het programma EXT2Fsd naar Service Management, hier kies je de schijf letter/nummer en klik rechtermuis, zet nu het vinkje uit in "Mount all volumes in read-only mode".
Bij mij werkt het nu.

Groetjes J@n

Offline frankp

  • HT forum donateur
  • HT forum legend group
  • *******
  • Trade Count: (+6)
  • Posts: 2094
  • Gender: Male
  • Snorro
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #340 on: July 7, 2013, 11:02:05 »
Je kan de schijf ook gewoon NTFS formatteren, werkt tegenwoordig ook in de Dune.

Offline htjan160756

  • senior member
  • *****
  • Trade Count: (+18)
  • Posts: 586
  • Gender: Male
    • Mijn Films
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #341 on: July 7, 2013, 14:03:04 »
Je kan de schijf ook gewoon NTFS formatteren, werkt tegenwoordig ook in de Dune.

Hallo Frank,

Ik had het laatst geprobeerd met een schijf, maar de Dune zag geen film op de schijf.
Ik heb de laatste firmware (niet de Beta) opstaan?
Ik kan de schijf toch niet formateren in de Dune in NTFS?

Groetjes J@n

Offline frankp

  • HT forum donateur
  • HT forum legend group
  • *******
  • Trade Count: (+6)
  • Posts: 2094
  • Gender: Male
  • Snorro
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #342 on: July 8, 2013, 18:55:31 »
Met de nieuwe firmwares moet je ook in de Dune zelf kunnen formateren als NTFS.
Zal het van de week eens opzoeken als ik 'm aan heb staan...

Offline htjan160756

  • senior member
  • *****
  • Trade Count: (+18)
  • Posts: 586
  • Gender: Male
    • Mijn Films
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #343 on: July 8, 2013, 19:07:17 »
Met de nieuwe firmwares moet je ook in de Dune zelf kunnen formateren als NTFS.
Zal het van de week eens opzoeken als ik 'm aan heb staan...

Hallo frank,

Bedankt, ik ben in afwachten.

Groetjes J@n

Offline tommi

  • full member
  • ****
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 263
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #344 on: September 15, 2013, 21:26:18 »
Weet iemand en manier om Netflix te kijken via een Smart D1? Ik heb al behoorlijk gezocht
Maar tot nog toe niets gevonden.

Thanks,

Tom
Computers are useless....they only provide answers.
NAD Masters Series M12 BluOS - Nad Masters Series M22 - Ocos - Audioquest Colorado XLR - Dynaudio Special 25 - Panasonic TXP50VT50 - Pioneer SC-LX81 - Classé CAV75mkII - Dynaudio Conctour SC - Dynaudio Contour S1.4 - Dune Smart D1 - Xbox One - PS3

Offline marcbons

  • New member
  • *
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 31
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #345 on: September 16, 2013, 07:17:38 »
Weet iemand en manier om Netflix te kijken via een Smart D1? Ik heb al behoorlijk gezocht
Maar tot nog toe niets gevonden.

Thanks,

Tom

Net als jouw heb ik het ook nog niet gevonden, ik denk dat dit ook niet gaat.

Offline R4D4

  • New member
  • *
  • Trade Count: (0)
  • Posts: 1
  • I love the HTforum
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #346 on: September 21, 2013, 12:23:50 »
weg
« Last Edit: September 21, 2013, 13:22:11 by R4D4 »

Offline htjan160756

  • senior member
  • *****
  • Trade Count: (+18)
  • Posts: 586
  • Gender: Male
    • Mijn Films
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #347 on: February 14, 2014, 22:36:09 »
Hallo,

Kan je met de Dune H1 ook 3D films kijken?
En als je dan een Dune BE heb kun je daar dan ook dan 3D films mee bekijken?

Groetjes J@n

Offline quattronl

  • HT forum legend group
  • ******
  • Trade Count: (+39)
  • Posts: 2665
  • Gender: Male
  • Audiofiel geneuzel
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #348 on: February 14, 2014, 23:03:48 »
Hallo,

Kan je met de Dune H1 ook 3D films kijken?
En als je dan een Dune BE heb kun je daar dan ook dan 3D films mee bekijken?

Groetjes J@n
Nope, met alle Smart HD mediaspelers kan je alleen de standaard SBS afapelen.
Amp's: Marantz PM15S2-LE + Marantz SR5006 - Speakers: Totem Arro (f)- Totem Dreamcatcher (r) - Totem Model One Signature (c) - BK XXLS400 - TV: Loewe Art 42 - Sources: Oppo BDP83 - Dune Smart D1 - SBT + BOTW - PS3 - Storage: Synology DS409+ 9Tb & DS107 - Cables: W&M, Norstone, JIB, Nordost en Furutech a3 - Tweaks: 2x Crusade Audio Diamond 2 dempingsplaat - Crusade Audio cable clamps - Audiogroep (Furutech WCD, Siemens fuse, Belden kabel)

Offline denoontje

  • Linnoontje Akurate Wilson benesch Square 5 stereo power, Arcamoontje Wilson benesch Square / Velodyne 7.2.4 dirac atmospower
  • Highly esteemed member group
  • *******
  • Trade Count: (+9)
  • Posts: 8310
  • Gender: Male
  • denoontje + primoontje -> linnoontje + arcamoontje
Re: Dune HD Smart D1
« Reply #349 on: May 19, 2017, 18:03:57 »
Ik wil een harddisk inbouwen in de dune. Nu heb ik er een van 2 en een van 3 tb liggen. Ik heb ze geformatteerd in de dune, maar hij wil ze niet herkennen. Iemand tips? Formatteer ik ze mbt een cradle in de synlogy nas  dan herkent hij ze ook niet.
Dune heeft laatste firmware.
Heb geen pc om de schijven erin te hangen om te formatteren op ntfs. Alleen een macbook.
Iemand tips?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk